ΗΠΑ: Ζευγάρι ανακάλυψε ότι μένει μαζί με χιλιάδες μέλισσες, όταν φρέσκο μέλι άρχισε να τρέχει από τους τοίχους

ΗΠΑ: Ζευγάρι ανακάλυψε ότι μένει μαζί με χιλιάδες μέλισσες, όταν φρέσκο μέλι άρχισε να τρέχει από τους τοίχους Facebook Twitter
0

Ένα ζευγάρι από την Πενσιλβανία δεν ήξερε ότι είχαν φιλοξενούμενους στο σπίτι έως ότου άρχισαν να ρίχνουν γραμμές φρέσκου μελιού στους τοίχους του λάσπης του σπιτιού τους.

Η Αντρέα Ιζαμπέλ και ο σύζυγός της Τζάστιν, ζουν στο σπίτι αυτό, ηλικίας 10 ετών, εδώ και πέντε χρόνια και δήλωσαν στο CNN πως δεν είχαν κανένα σημαντικό πρόβλημα με την κατοικία τους, εκτός από τις επισκευές που εμφανίζονται πάντα σε ένα παλιό σπίτι.

Την Παρασκευή, η Άντρεα είπε ότι στην περιοχή της ξέσπασε καταιγίδα με αποτέλεσμα να πιστεύει ότι η ουσία που έτρεχε στους τοίχους του σπιτιού, ήταν από το νερό της βροχής. Το Σάββατο όμως, το πρωί, το ζευγάρι έριξε μια πιο προσεκτική ματιά και συνειδητοποίησε πως το υγρό αυτό, ήταν στην πραγματικότητα φρέσκο μέλι.

ΗΠΑ: Ζευγάρι ανακάλυψε ότι μένει μαζί με χιλιάδες μέλισσες, όταν φρέσκο μέλι άρχισε να τρέχει από τους τοίχους Facebook Twitter

«Δεν έχουμε ακούσει ποτέ ούτε βουητό ούτε τίποτα» είπε η Άντρεα. «Όταν είδαμε τις σταγόνες, αρχίσαμε να ψάχνουμε από πού προέρχονταν». Η ιδιοκτήτρια είπε ότι πήγε στο παράθυρο της κρεβατοκάμαράς της και κοίταξε έξω μέχρι που είδε τις μέλισσες να εισέρχονται και να βγαίνουν από ένα άνοιγμα κατά μήκος της στέγης της.

Ο Τζάστιν δήλωσε: «Παρατηρήσαμε αυτές τις υγρές γραμμές να κατεβαίνουν στον τοίχο μας και δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι ήταν» είπε. «Λοιπόν, με πολύ προσεκτικό γλείψιμο... ναι, αυτό είναι μέλι!». Μάλιστα, το μέλι φαίνεται πως προερχόταν από την σοφίτα, και έχει φτάσει μέχρι το υπόγειο.

Ο Άλαν Λατάντσι, εργολάβος και μελισσοκόμος επιθεώρησε το σπίτι το Σάββατο και υπολόγισε ότι η αποικία έχει περίπου 20.000 έως 30.000 μέλισσες. «Νομίζω ότι το νερό μπήκε στην αποικία και ξέπλυνε το νέκταρ από τις κυψέλες και το έκανε πιο υγρό, γι' αυτό και άρχισε να τρέχει στον τοίχο» δήλωσε ο Λατάντσι στο CNN.

Κι ενώ τα παιδιά της Άντρεα είναι ξετρελαμένα με την ιδέα πως τρέχει μέλι από τους τοίχους, όπως επίσης και ο σκύλος της οικογένειας, ο μελισσοκόμος θα εξαγάγει τελικά την αποικία των μελισσών και θα την μεταφέρει σε άλλη τοποθεσία.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ