Ένα 5χρονο κορίτσι στη Λουιζιάνα φέρεται να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τη νονά της, την οποία είχε πάει να επισκεφτεί για μια εβδομάδα στο Τέξας. 

 

Η 32χρονη Brenika Lott κατηγορείται για την δολοφονία της 5χρονης βαφτιστήρας της, Daviana Landry.

 

Σύμφωνα με την οικογένεια της Daviana, το μικρό κορίτσι πήγε να επισκεφτεί τη νονά της, που χαϊδευτικά αποκαλούσε «Nana», στο Τέξας, την ημέρα μετά τη Γιορτή του Πατέρα, μετέδωσε το WWLTV. Πέντε ημέρες μετά ήταν νεκρή. 

 

 

 

 

 

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της Brenika Lott στις 26 Ιουνίου. Όταν έφτασαν, βρήκαν την 32χρονη να κάνει Κ.Α.Ρ.Π.Α στην 5χρονη. 

 

Το κορίτσι είχε μώλωπες στα χέρια, τον θώρακα και το πρόσωπο ενώ τα μάτια της ήταν «πρησμένα», σύμφωνα με όσα αναφέρει το κατηγορητήριο, μετέδωσε το KFDM. Η Lott φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως ξύπνησε εκείνη την ημέρα και βρήκε την Daviana χωρίς τις αισθήσεις της. 

 

 

 

Όταν ρωτήθηκε για τα τραύματα του κοριτσιού, φέρεται να υποστήριξε πως ήταν από τσιμπήματα κουνουπιών, ενώ για εκείνο στο πίσω μέρος του κεφαλιού της Daviana, πως ήταν ατύχημα επειδή γλίστρησε. Ωστόσο, ο 11χρονος γιος φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία πως είδε την μητέρα του να χαστουκίζει, να πνίγει και να χτυπά το παιδί. 

 

 

 

Φίλοι της μητέρας της Daviana, Safiyaa Landry, λένε πως περνά πάρα πολύ δύσκολα. «Συνήθως την έχει μαζί της, στο πλευρό της. Και αυτό πλέον χάθηκε... Είναι ένας βασικός λόγος για τον οποίο δεν μπορεί να σταματήσει το κλάμα, επειδή είχε συνηθίσει τόσο πολύ σε αυτήν την αγάπη και το δέσιμο που είχε με την κόρη της», είπε φίλος της οικογένειας. 

 

Η Brenika Lott έχει προφυλακιστεί με εγγύηση 1 εκατ. δολαρίων.