Καλιφόρνια: Επίθεση ενόπλου σε κέντρο διανομής της Walmart, 2 νεκροί

Καλιφόρνια: Επίθεση ενόπλου σε κέντρο διανομής της Walmart, 2 νεκροί Facebook Twitter
0

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον τέσσερις τραυματίστηκαν, έπειτα από την επίθεση ενόπλου σε κέντρο διανομής της Walmart, στην Καλιφόρνια.

Ο δράστης έπεσε με το αυτοκίνητο στο κέντρο διαλογής, στο Ρεντ Μπλαφ της Καλιφόρνια και άρχισε να πυροβολεί. Αστυνομικοί πυροβόλησαν τον ένοπλο. Πρόκειται για 31χρονο, το όνομα του οποίου δεν έχει δημοσιοποιηθεί, ο οποίος είχε παρελθόν με την επιχείρηση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Αφού έκανε πρώτα κύκλους στο πάρκινγκ τέσσερις φορές, ο 31χρονος έπεσε με το όχημα πάνω στο κτίριο, στο οποίο υπήρχαν 200 εργαζόμενοι, με συνέπεια να προκληθεί μικρής έκτασης φωτιά. Στη συνέχεια, άρχισε να πυροβολεί χρησιμοποιώντας ημιαυτόματο όπλο. Κάποιοι από τους εργαζομένους κλειδώθηκαν σε ένα δωμάτιο για να προφυλαχθούν, άλλοι έτρεξαν για να γλιτώσουν.

«Δεν ξέρω πόσες φορές πυροβόλησε. Ξέρω μόνο ότι ήταν πολλές», δήλωσε ο Σκοτ Ταμακάντι, που εργάζεται στο κέντρο διανομής. Όταν μαζί με συναδέλφους του έτρεξαν για να σωθούν, είδαν ανθρώπους πεσμένους στο έδαφος, περιέγραψε.

Με πληροφορίες από AP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM