ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Νεκρός σε ηλικία 28 ετών, ο τραγουδιστής της K-pop και μέλος των TST, Yohan

Νεκρός σε ηλικία 28 ετών, ο τραγουδιστής της K-pop και μέλος των TST, Yohan Facebook Twitter
0

Νεκρός στην ηλικία των 28 βρέθηκε ο Yohan, τραγουδιστής της K-pop και μέλος του boyband TST. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τη δισκογραφική του συγκροτήματος, KJ Entertainment, άγνωστη παραμένει η αιτία θανάτου του. 

«Νιώθουμε θλίψη που μεταδίδουμε την πιο δυσάρεστη, θλιβερή είδηση. Στις 16 Ιουνίου, το μέλος των TST, Yohan έφυγε από τον κόσμο. Η οικογένεια του Yohan βρίσκεται σε βαθύ πένθος. Η αιτία θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση. 

Ο Kim Jeong-hwan, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα μπήκε δυναμικά στην κορεατική ποπ το 2013 με το γκρουπ NOM (No Other Man), ενώ πριν από τρία χρόνια έγινε μέλος των TST, boyband που κατάφερε να μπει στο Top 30 της Νότιας Κορέας με τα EP «Time's Up» και «Wake Up».

 

Εκείνο που προκαλεί προβληματισμό είναι ότι πρόκειται για ακόμη έναν καλλιτέχνη της K-pop που χάνει τη ζωή του σε νεαρή ηλικία τα τελευταία χρόνια, μπαίνοντας σε μία θλιβερή λίστα νεαρών ανθρώπων που είτε αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους είτε πέθαναν από άλλα αίτια. 

Η αρχή είχε γίνει το 2015, με την Ahn So-jin, η οποία συμμετείχε σε reality show ως υποψήφιο μέλος του γυναικείου συγκροτήματος KARA, να βρίσκει τραγικό θάνατο μετά από πτώση από τον 10ο όροφο κτηρίου.

Το 2017, ο σούπερ - σταρ Kim Jong-hyun, μέλος του συγκροτήματος SHINee, αυτοκτόνησε, ενώ οι Goo Hara και Sulli, δύο τραγουδίστριες και ηθοποιοί αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους με διαφορά έξι εβδομάδων το 2019. Στην περίπτωσή τους είχε προηγηθεί εκτεταμένο cyber bullying, από το οποίο δεν συνήλθαν ποτέ.

Τέλος, μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο πέθανε σε ηλικία 27 ετών ο ηθοποιός Cha In-ha γνωστός για τους ρόλους τους σε σειρές K-drama, όπως The Banker και Miss Independent Ji Eun. Ακριβώς, όπως και στην περίπτωση του Yohan, τα αίτια θανάτου του δεν αποκαλύφθηκαν. 

Με πληροφορίες από Dazed, Guardian 

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ