Βιέννη: Πρόστιμο σε άνδρα που απελευθέρωσε «πολλά εντερικά αέρια» μπροστά σε αστυνομικούς

Βιέννη: Πρόστιμο σε άνδρα που απελευθέρωσε «πολλά εντερικά αέρια» μπροστά σε αστυνομικούς Facebook Twitter
0

Το να αερίζεται κανείς σε δημόσιο χώρο μπορεί να είναι κοινωνικό ταμπού, αλλά δεν τυχαίνει συχνά κάποιος να έρθει αντιμέτωπος με πρόστιμο για την πράξη του. 

Αυτό συνέβη, όμως, σε έναν άντρα στην Αυστρία, στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ επειδή αερίστηκε δημοσίως στη Βιέννη, νωρίτερα μέσα στο μήνα. Η αστυνομία της πόλης υπερασπίστηκε την επιβολή προστίμου, λέγοντας πως δεν αφορούσε μόνο στη συγκεκριμένη πράξη. 

«Φυσικά κανείς δεν είναι υπόλογος επειδή μια φορά κατά λάθος "άφησε μία"», ανέφερε το τοπικό αστυνομικό τμήμα σε ανακοίνωση στο Twitter. 

Η φωτογραφία με το πρόστιμο που εκδόθηκε για «παραβίαση των χρηστών ηθών» έγινε viral στα social media, ωστόσο η αστυνομία επιμένει πως ο ύποπτος «είχε ήδη συμπεριφερθεί με προκλητικό και μη συνεργάσιμο τρόπο» όταν τον πλησίασαν αστυνομικοί το πρωί της 5ης Ιουνίου. 

Όπως υποστηρίζουν, ο άντρας σηκώθηκε από ένα παγκάκι στο πάρκο, όπου καθόταν, «κοίταξε τους αστυνομικούς και σκοπίμως αερίστηκε εκτενώς στον άμεσο περίγυρο των αρχών».

Και όπως διαπίστωσε με το πρόστιμο, τα μέλη της τοπικής αστυνομίας «προτιμούν να μην αερίζεται κανείς έχοντάς τους ως στόχο».

Με πληροφορίες από BBC, Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM
Γερμανία: Δύο άντρες σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις για λογαριασμό της Ρωσίας

Διεθνή / Γερμανία: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι σαν πράκτορες της Ρωσίας - Σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις

Οι εισαγγελείς κατηγορούν τους υπόπτους ότι συνεργάζονται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες σε απόπειρα να υπονομεύσουν την υποστήριξη προς την Ουκρανία
NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Επιστρέφει στα βασιλικά καθήκοντα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για πρώτη φορά μετά την διάγνωση με καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον - Ένας Βρετανός ιστορικός και μια βασιλική βιογράφος περιγράφουν την δύσκολη θέση του διαδόχου του θρόνου αυτή την περίοδο
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ