«Φύγετε από το γρασίδι»- Διέκοψε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αυστραλίας γιατί του χαλούσε το γκαζόν

«Φύγετε από το γρασίδι»- Διέκοψε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αυστραλίας γιατί του χαλούσε το γκαζόν Facebook Twitter
EPA
0

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον, θέλησε να ανακοινώσει ένα πακέτο στήριξης για τον τομέα των κατασκευών, αλλά ήταν απρόσεκτος. Πατούσε το γκαζόν πολίτη ο οποίος αντέδρασε και τον διέκοψε.

Ο Μόρισον πήγε στην πόλη Γκουγκόνγκ, 28 χιλιόμετρα νότια της Καμπέρα, όπου κατασκευάζονται νέες κατοικίες, προκειμένου να ανακοινώσει ότι η κυβέρνησή του θα στηρίξει με 480 εκατομμύρια δολάρια τον τομέα που έχει πληγεί σφοδρά από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ξαφνικά όμως ακούστηκε μια φωνή: «Μπορούν όλοι να φύγουν παρακαλώ από το γκαζόν;» φώναξε «Ελάτε τώρα, μόλις το ξαναφύτεψα», είπε ένας κάτοικος της περιοχής, που βγήκε στην πόρτα του σπιτιού του για να κάνει την παρατήρηση στον πρωθυπουργό και τους δημοσιογράφους που κατέγραφαν τις δηλώσεις του.

Ο Μόρισον έσπευσε να πει σε όλους να κάνουν λίγο πίσω, προσπάθησε να συγκρατήσει το γέλιο του, ενώ σήκωσε τον αντίχειρά του προς τον πολίτη και του είπε «όλα καλά». Λίγο αργότερα, η κάμερα έπιασε τον πρωθυπουργό να αστειεύεται για το περιστατικό.

 

Αν και η Αυστραλία είχε πολύ λιγότερα κρούσματα σε σύγκριση με άλλες χώρες, η οικονομία της είναι αντιμέτωπη με ύφεση για πρώτη φορά, έπειτα από σχεδόν τρεις δεκαετίες. Και αυτό παρότι η κυβέρνηση έχει κινητοποιήσει δισεκατομμύρια δολάρια σε πακέτα στήριξης.

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM