Αυστραλία: Μπήκε σε σπίτι με ματσέτα, αλλά αθωώθηκε- Είχε προσληφθεί για σεξουαλική φαντασίωση

Αυστραλία: Μπήκε σε σπίτι με ματσέτα, αλλά αθωώθηκε- Είχε προσληφθεί για σεξουαλική φαντασίωση Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Ο Τέρενς Λιρόι μπήκε στο σπίτι ενός αγνώστου, στην Αυστραλία, κρατώντας μια ματσέτα. Όμως, το δικαστήριο τον αθώωσε καθώς κατάφερε να αποδείξει ότι είχε προσληφθεί για να πραγματοποιήσει μια σεξουαλική φαντασίωση.

Ο Λιρόι ήταν ο ένας από τους δύο άνδρες που είχαν μπει σε λάθος σπίτι, στο πλαίσιο της «αποστολής» για την πραγματοποίηση της σεξουαλικής φαντασίωσης ενός άνδρα που τους είχε προσλάβει μέσω Facebook. Το περιστατικό έγινε τον Ιούλιο του 2019, αλλά τώρα βγήκε η αθωωτική δικαστική απόφαση για τον Λιρόι.

Ο πελάτης είχε σεξουαλική φαντασίωση να τον δέσουν και να τρίψουν ένα κοντάρι σκούπας γύρω από το εσώρουχό του. Ήταν διατεθειμένος «να πληρώσει 5.000 δολάρια, αν ήταν "πραγματικά καλό"», σύμφωνα με τον δικαστή Σιν Γκραντ, ο οποίος αποδέχθηκε ότι οι δύο «εισβολείς» κρατούσαν ματσέτες είτε στο πλαίσιο του «ρόλου» τους, είτε για να χρησιμοποιηθεί στη φαντασίωση, για την οποία δεν υπήρχε συγκεκριμένο «σενάριο».

Η «εισβολή» στο λάθος σπίτι 

Αφού έκανε τον διακανονισμό στο Facebook, ο πελάτης έστειλε τη διεύθυνσή του, την οποία αργότερα επικαιροποίησε μετά τη μετακόμισή του.

Αλλά, στις 14 Ιουλίου 2019, ένας άνδρας που έμενε στον δρόμο στον οποίο ζούσε κάποτε ο πελάτης, παρατήρησε ότι υπήρχε φως στο σαλόνι του, όταν σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα. Υπέθεσε ότι ήταν ένας φίλος του ο οποίος πήγαινε καθημερινά για να φτιάξει καφέ και φώναξε «Χάσου! Είναι πολύ νωρίς».

Όμως, ξαφνικά άκουσε να τον ρωτάνε αν το όνομά του είναι εκείνο του πελάτη. Έτσι, άνοιξε το φως στο δωμάτιό του, έβγαλε τη μάσκα υπνικής άπνοιας που φορούσε και είδε δύο άνδρες να στέκονται δίπλα στο κρεβάτι του. Κρατούσαν ματσέτες, οι οποίες ήταν στραμμένες προς το πάτωμα.

Όταν εκείνος τους είπε το όνομά του, γύρισαν να φύγουν, καταλαβαίνοντας ότι δεν επρόκειτο για τον πελάτη. Ο ένας από τους «εισβολείς» του είπε «Συγγνώμη φίλε» και του έδωσε το χέρι του, ενώ ο άλλος τον αποχαιρέτησε και έφυγαν. Στη συνέχεια, ο κάτοικος του σπιτιού ειδοποίησε την αστυνομία.

Η σύλληψη

Όταν τελικά οι δύο άνδρες και ο οδηγός τους έφτασαν στη σωστή διεύθυνση, ο πελάτης παρατήρησε ότι ο ένας είχε ένα μεγάλο μαχαίρι, το οποίο του ζήτησε να μην το βάλει στο σπίτι και εκείνος το άφησε στο αυτοκίνητο.

Ήπιαν καφέ και ο πελάτης τους έφτιαξε πρωινό, ενώ ο Λιρόι αποκοιμήθηκε στον καναπέ. Λίγο αργότερα τους εντόπισε η αστυνομία και βρήκε τις ματσέτες στο αυτοκίνητο. Αν και αποδείχθηκε ότι ο Λιρόι ήταν ένας από αυτούς που είχαν μπει στο πρώτο σπίτι με το μαχαίρι, δεν αποδείχθηκε ότι ειχε πρόθεση να τρομοκρατήσει.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ