Έκανε Facebook Live από το καγιάκ του στην ταραγμένη θάλασσα - Τον βρήκαν νεκρό

Έκανε Facebook Live από το καγιάκ του στην ταραγμένη θάλασσα - Τον βρήκαν νεκρό Facebook Twitter
0

Το περασμένο Σάββατο, ο Τζέρεμι Γουόρθι, λάτρης του καγιάκ, έμελε να κάνει το τελευταίο του Facebook Live μέσα από την ταραγμένη θάλασσα, λίγες ώρες πριν τον βρουν νεκρό.

Στις 5:45 μ.μ, ο Γουόρθι μοιράστηκε ένα δεκάλεπτο βίντεο τραβηγμένο πάνω από το καγιάκ του, δείχνοντας στους φίλους του πώς προσπαθούσε να ψαρέψει μέσα στη θάλασσα της Νέας Νότιας Ουαλίας, ενώ έπνεαν ισχυροί άνεμοι υψώνοντας μεγάλα κύματα. 

Έκανε Facebook Live από το καγιάκ του στην ταραγμένη θάλασσα - Τον βρήκαν νεκρό Facebook Twitter
Έκανε Facebook Live από το καγιάκ του στην ταραγμένη θάλασσα - Τον βρήκαν νεκρό Facebook Twitter

Στο βίντεο φαίνεται να φορά σωσίβιο και ακούγεται να λέει πως οι προειδοποιήσεις για τον καιρό, είχαν σαν αποτέλεσμα να ξεκινήσει πιο αργά. «Νόμιζα ότι θα είναι πρόβλημα (σ.σ ο καιρός)», σχολιάζει κοιτάζοντας τον φακό. Μία ώρα αργότερα, συνδέθηκε ξανά live, λέγοντας πως οι ισχυροί άνεμοι παρέσερναν το καγιάκ του και του ήταν δύσκολο να κωπηλατήσει.

Ο άνεμος που χτυπά το μικρόφωνο σβήνει την φωνή του σε αυτό το δεύτερο, 4λεπτο κλιπ. Κάποια στιγμή ακούγεται να αναρωτιέται προς ποια κατεύθυνση θα ήταν πιο ασφαλές να κατευθυνθεί. Λίγο πριν το δεύτερο βίντεο, είχε μοιραστεί και ένα screenshot με το ακριβές σημείο του, όπως φαινόταν στο Google Earth, ανοικτά του Μπιτχέιβεν.

Η μετεωρολογική υπηρεσία της περιοχής, είχε προειδοποιήσει με ανάρτησή της στο Twitter πως οι καιρικές συνθήκες εκείνο το απόγευμα θα είναι επικίνδυνες, κάνοντας λόγο για «καταστροφικό άνεμο.» 

«Ένα θηριώδες μέτωπο με κύματα ύψους 4-5 μέτρων και δυνατούς ανέμους κατευθύνεται προς τις ακτές σήμερα, επηρεάζοντας το Σίδνεϊ, την Κεντρική Ακτή και τις παραλίες του Νιούκαστλ. Μείνετε μακριά από βράχια και ελέγξτε το επίπεδο των δεξιοτήτων σας πριν μπείτε στο νερό».

Την Κυριακή, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας 43χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο Λογνκ Μπιτς. Οι αρχές εκτιμούν πως πνίγηκε. Ένας περαστικός ήταν αυτός που κάλεσε την Άμεση Βοήθεια, στις 12:30μ.μ, όταν είδε το άδειο καγιάκ. Οι αξιωματικοί εντόπισαν τον Τζέρεμι Γουόρθι και έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση μέχρι να έρθει ασθενοφόρο. «Παρά τις καλύτερες των προσπαθειών, ο άνδρας πέθανε στο σημείο», ανακοίνωσε η αστυνομία. 

Το βίντεο του Γουόρθι:

Παρότι η αστυνομία δεν κατονόμασε τον άνδρα, την Τετάρτη η σελίδα του στο Facebook μετατράπηκε σε «προφίλ εις μνήμην», και τα Live Videos γέμισαν με σχόλια αγαπημένων και φίλων του που θρηνούσαν τον θάνατό του. 

Έκανε Facebook Live από το καγιάκ του στην ταραγμένη θάλασσα - Τον βρήκαν νεκρό Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM
Γερμανία: Δύο άντρες σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις για λογαριασμό της Ρωσίας

Διεθνή / Γερμανία: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι σαν πράκτορες της Ρωσίας - Σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις

Οι εισαγγελείς κατηγορούν τους υπόπτους ότι συνεργάζονται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες σε απόπειρα να υπονομεύσουν την υποστήριξη προς την Ουκρανία
NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Επιστρέφει στα βασιλικά καθήκοντα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για πρώτη φορά μετά την διάγνωση με καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον - Ένας Βρετανός ιστορικός και μια βασιλική βιογράφος περιγράφουν την δύσκολη θέση του διαδόχου του θρόνου αυτή την περίοδο
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ