Εκτός καταστημάτων της Kohl, το brand της JLo - Μετά από μία δεκαετία συνεργασίας

Εκτός καταστημάτων της Kohl, το brand της JLo - Μετά από μία δεκαετία συνεργασίας Facebook Twitter
Εκτός καταστημάτων της Kohl, το brand της JLo
0

Η σειρά ρούχων της JLo και επτά ακόμα γυναικείων brand εκτός των καταστημάτων της Kohl.

Η εταιρεία δήλωσε ότι η κρίση του κορωνοϊού θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στα οικονομικά αποτελέσματά της φέτος ενώ απομάκρυνε οκτώ brands, μεταξύ των οποίων εκείνο της Jennifer Lopez, Juicy Couture και Popsugar από τα καταστήματά της.

Ενημέρωσε δε, ότι η ζήτηση για γυναικεία ενδύματα δεν θα ενισχυθεί.

Οι μετοχές στην αλυσίδα πολυκαταστημάτων, οι οποίες έκλεισαν τα καταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω του lockdown, μειώθηκαν περίπου 8%, αναφέροντας μεγαλύτερη απώλεια από το αναμενόμενο κατά το πρώτο τρίμηνο.

Η αλυσίδα καταστημάτων σημείωσε αύξηση 24% στις διαδικτυακές πωλήσεις κατά το ίδιο διάστημα και πάνω από 60% τον Απρίλιο. Υπογράμμισε δε ότι έχει πλέον ανοίξει ξανά σχεδόν τα μισά καταστήματά της στις ΗΠΑ καθώς αίρονται σταδιακά τα μέτρα.

Ωστόσο, για το τρίμηνο που έληξε στις 2 Μαΐου, οι καθαρές πωλήσεις μειώθηκαν περίπου 44% στα 2,16 δισ. δολάρια και η εταιρεία ανέφερε καθαρή ζημιά 541 εκατ. δολαρίων.

Εκτός από αυτά η εταιρεία φέρεται να έχασε 3,20 δολ. ανά μετοχή, πολύ χειρότερα από τις προβλέψεις για απώλεια 1,80 δολ, σύμφωνα με τα στοιχεία του Refinitiv.

«Η οικονομική μας απόδοση, όπως και πολλοί άλλοι στο λιανεμπόριο, θα επηρεαστεί ουσιαστικά από τον COVID-19 το 2020», δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος Michelle Gass.

Τα αποτελέσματα ακολουθούν τις καταγγελίες περί πτώχευσης από τους J.Crew, Neiman Marcus και J.C. Penney (JCP.N) λόγω των τεράστιων ζημιών που συσσωρεύτηκαν τους τελευταίους δύο μήνες, από τότε που οι αμερικανικές πολιτείες άρχισαν να επιβάλλουν μέτρα παραμονής στο σπίτι.

Η Kohl αντιμετώπιζε προβλήματα και πριν την πανδημία στην κατηγορία των γυναικείων ενδυμάτων, καθώς οι καταναλωτές είχαν ήδη στραφεί σε διαδικτυακές αγορές και άλλα brands.

«Είμαστε ακόμη πολύ αφοσιωμένοι στην επιχειρηματική δραστηριότητα των γυναικών. Aντιμετωπίζουμε ορισμένες προκλήσεις εδώ» δήλωσε η Gass.

Η Kohl, η οποία συνεργάστηκε με τη Jennifer Lopez για περίπου μια δεκαετία και άρχισε να διαθέτει τη Juicy Couture σε καταστήματα το 2014, θα σταματήσει επίσης να πωλεί τα brands των Dana Buchman, Mudd, Candie's, Rock And Republic και Elle.

Με πληροφορίες τoυ Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM