Οι Guns n'n Roses τρολάρουν τον Τραμπ - Κυκλοφόρησαν t-shirt «Live N' Let Die With COVID 45»

Οι Guns n'n Roses τρολάρουν τον Τραμπ - Κυκλοφόρησαν t-shirt «Live N' Let Die With COVID 45» Facebook Twitter
Οι Guns n'n Roses τρολάρουν τον Τραμπ - Κυκλοφόρησαν t-shirt «Live N' Let Die With COVID 45»
0

Πολιτική δήλωση εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ από τους Guns N 'Roses με το t-shirt που κυκλοφόρησαν παραφράζοντας την επιτυχία τους «Live and Let Die».

Η νέα εκδοχή στην εποχή του κορωνοϊόύ με στόχο τους χειρισμούς Τραμπ είναι το «Live N 'Let Die with COVID 45», το νέο t-shirt της μπάντας.

Το COVID-19 είναι το επίσημο όνομα του κορωνοϊού αλλά η νέα εκδοχή με τον αριθμό 45 παραπέμπει στον 45ο Πρόεδρο των ΗΠΑ, που δεν είναι άλλος από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Τo t-shirt είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στα 25 δολάρια και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Σύμφωνα με το site της μπάντας, όλα τα εσόδων θα δοθούν στη MusiCares, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που παρέχει οικονομική βοήθεια σε μουσικούς σε περιόδους ανάγκης και τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει ένα ειδικό ταμείο για να βοηθήσει στις οικονομικές επιπτώσεις που έχουν από τον κορωνοϊό.

Βέβαια, η κυκλοφορία του t-shirt, δεν είναι τυχαία καθώς έρχεται λίγες μέρες μετά την επίσκεψη Τραμπ σε εργοστάσιο κατασκευής μασκών στην Αριζόνα, χωρίς να φορά μάσκα.

Κάτι, που ο Αμερικανός πρόεδρος επανέλαβε και σε κέντρο διανομής μασκών στην Πενσιλβάνια. Την ίδια ώρα, έχει δώσει εντολή στον Λευκό Οίκο να φορούν όλοι οι υπάλληλοι ανεξαιρέτως μάσκα στον χώρο εργασίας.

Εντολή βέβαια, που δεν ισχύει για τον ίδιο.

  

 «Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν καταλαβαίνει: Έχουμε οικονομική κρίση επειδή έχουμε κρίση δημόσιας υγείας - και έχουμε κρίση δημόσιας υγείας επειδή απέτυχε να δράσει» ανέφερε σε ένα retweet του Μπάιντεν, ο Axl Rose.

Οι Guns N 'Roses δεν είναι οι μόνοι διάσημοι που μιλούν εναντίον του προέδρου.

Ο Άλεκ Μπόλγουιν, η Μπέτι Μίντλερ αλλά και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατατάσσονται ανάμεσα στους πιο δραστήριους με αναρτήσεις και αναφορές κατά του Τραμπ.

Με πληροφορίες του USA Today

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ