Η μικρή Magnolia έγινε το πρώτο υιοθετημένο μωρό της Gerber: «Η οικογένεια είναι υπεράνω βιολογίας»

Η μικρή Magnolia έγινε το πρώτο υιοθετημένο μωρό της Gerber: «Η οικογένεια είναι υπεράνω βιολογίας» Facebook Twitter
0

Κάθε χρόνο η εταιρία Gerber κάνει διαγωνισμό φωτογραφίας για να επιλέξει το μωρό που θα την εκπροσωπήσει και φέτος νικήτρια αναδείχθηκε η μικρή Magnolia, που ξεχώρισε ανάμεσα σε 327.000 συμμετοχές.

Η Magnolia από την Καλιφόρνια, που θα γιορτάσει το Σάββατο τα πρώτα της γενέθλια, «αιχμαλώτισε τις καρδιές τις κριτικής επιτροπής με την χαρούμενη έκφραση, το παιχνιδιάρικο χαμόγελο και το έντονο βλέμμα της», ανέφερε η εταιρία.

Ως φετινή νικήτρια της Gerber, η Magnolia εκπροσωπεί μωρά σε όλο τον κόσμο με την ιστορία υιοθεσίας της «να ενώνει όλους τους γονείς και να καθοδηγεί την Gerber προς την υπόσχεση να κάνουν τα πάντα για ένα μωρό».


Η Courtney Earl, μητέρα της Magnolia, αφηγήθηκε την ιστορία της κόρης της και πώς την έφεραν στο σπίτι τους πριν από περίπου ένα χρόνο, αφού είχαν λάβει ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα που τους άλλαξε την ζωή.

«Στις 9 Μαΐου 2019, λάβαμε ένα τηλεφώνημα από το Γραφείο Υιοθεσίας πως υπήρχε μια έγκυος μαμά ετοιμόγεννη και ήθελε να μας μιλήσει! Κάναμε στην άκρη (σ.σ. το αυτοκίνητο), είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τους καταπληκτικούς βιολογικούς γονείς της, και λίγες ώρες αργότερα γεννήθηκε αυτό το γλυκό κοριτσάκι», ανέφερε η Courtney. «Η νίκη στον διαγωνισμό είναι μια ευκαιρία να αφηγηθούμε την ιστορία της Magnolia, αναδεικνύοντας όλους τους όμορφους και διαφορετικούς τρόπους, με τους οποίους φτιάχνονται οι οικογένειες», πρόσθεσε.


Ούσα το νέο πρόσωπο της Gerber, η μικρή Magnolia θα λάβει διάφορα δώρα που θα μοιραστεί με την οικογένειά της- την μεγαλύτερη αδερφή της Whitney, που είναι 12 ετών και την 8χρονη αδερφή της Charlotte, οι οποίες είναι επίσης υιοθετημένες.

Η Gerber θα δώσει στην οικογένεια της Magnolia ένα χρηματικό βραβείο 25.000 δολαρίων, 1.000 δολάρια σε παιδικά ρούχα της εταιρίας, 1.000 δολάρια από τα Walmart και καινούργιο τηλέφωνο με ένα χρόνο δωρεάν πάγια.

«Σε μια εποχή που όλοι μας λαχταρούμε ενότητα, η Magnolia με την οικογένειά της μας υπενθυμίζουν τα πράγματα που μας φέρνουν κοντά: η επιθυμία μας να αγαπάμε και να αγαπηθούμε, η ανάγκη μας να ανήκουμε κάπου και η αναγνώριση πως η οικογένεια είναι υπεράνω βιολογίας», σημείωσε ο Bill Partyka, πρόεδρος και CEO της Gerber.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ