Σοφί Τρουντό: «Δεν είναι εύκολο να έχεις κορωνοϊό και να ζεις με τον Τζάστιν»

Σοφί Τρουντό: «Δεν είναι εύκολο να έχεις κορωνοϊό και να ζεις με τον Τζάστιν» Facebook Twitter
0

Το να έχει νοσήσει από κορωνοϊό και να ζει κάτω από την ίδια στέγη με τον πρωθυπουργό του Καναδά και τρία μικρά παιδιά «δεν ήταν εύκολο», δήλωσε η σύζυγος του Τζάστιν Τρουντό, που έχει αναρρώσει από τα τέλη Μαρτίου.

«Ο σύζυγός μου εργαζόταν από τις 7 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ στο γραφείο του, επομένως ήμουν εγώ με τα παιδιά και έπρεπε να προσέχω πάρα πολύ. Ήμουν μόνη με τα παιδιά, έπρεπε να τηρώ τους κανόνες αποστασιοποίησης, φόραγα γάντια, μάσκα και τα πάντα, όμως δεν ήταν εύκολο», ανέφερε η Σοφί Γκρεγκουάρ Τρουντό στο Radio-Canada.

Ο Τζάστιν Τρουντό τέθηκε σε αυτοαπομόνωση με την οικογένειά του στην επίσημη κατοικία Rideau Cottage στην Οτάβα (Οντάριο), μετά την ανακοίνωση ότι η σύζυγός του προσβλήθηκε από τον ιό τη 12η Μαρτίου, έπειτα από ένα ταξίδι στο Λονδίνο.

Η ασθένεια με «χτύπησε σκληρά για μία και πλέον εβδομάδα», σημείωσε η σύζυγός του, η οποία είχε «χάσει την αίσθηση της όσφρησης και της γεύσης», ενώ υπέφερε επίσης από «κεφαλαλγίες, πόνους σε όλο της το σώμα, καούρες και ναυτία».

Σε ερώτηση αν φοβήθηκε ότι θα κόλλαγε τον Καναδό πρωθυπουργό, η ίδια ξέσπασε σε γέλια: «Γελάω, όμως δεν ήταν αστείο. Πιστεύω ότι σε όλες τις οικογένειες, προσπαθούμε να το διαχειριστούμε, κατόπιν υπάρχει κι η τήρηση των αποστάσεων». «Όμως, μετά από αυτό, κατάφερα να σηκωθώ στα πόδια μου. Και τα παιδιά, πιστεύω ότι τους τροφοδοτήσαμε με πολλή από την ενέργειά μας» συμπλήρωσε.

Έχοντας αναρρώσει επισήμως από τις 28 Μαρτίου, η Σοφί Γκρεγκουάρ Τρουντό, ανέφερε ότι ξαναβρίσκει την όσφρηση και τη γεύση της, αν και θεωρεί ότι «δεν είναι όπως πριν».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ