Ελβετία: Στα 8.836 τα κρούσματα του κορωνοϊού

Ελβετία: Στα 8.836 τα κρούσματα του κορωνοϊού Facebook Twitter
Ελβετία: Ξεπέρασαν τα 8.800 τα κρούσματα του κορωνοϊού (EPA/Αρχείο)
1

Τραγικός ο απολογισμός των θυμάτων του κορωνοϊού και στην Ελβετία.

Σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Γραφείο Δημόσιας Υγείας, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού στη χώρα αυξήθηκε στα 8.836 μέχρι σήμερα το μεσημέρι, από 8.060 που είχαν καταγραφεί χθες, Δευτέρα.

Ο αριθμός των θανάτων δε, αυξήθηκε σε 86 από 66.

Τραγική η κατάσταση στην Ισπανία

Την ίδια ώρα ωστόσο, θλιβερή συνεχίζει να είναι η κατάσταση στην Ισπανία, με 514 θανάτους μέσα σε ένα 24ωρο. Συνολικά η Ισπανία θρηνεί 2.696 θύματα του κορωνοϊού.

Πρόκειται για τη χώρα που έχει δεχθεί το σφοδρότερο πλήγμα μετά την Ιταλία στην Ευρώπη.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανήλθαν σε 39.673 συνολικά, καθώς εντοπίστηκαν 6.584 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με το ισπανικό υπουργείο Υγείας.

Στο μεταξύ, η επέκταση του lockdown έως τις 11 Απριλίου αναμένεται να εγκριθεί από το κοινοβούλιο την Τετάρτη.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Mε τη διαφορά, ότι σε κάποια καντόνια πας και κάνεις τεστ ελεύθερα (όπως εδω Βασιλεία). Οπότε ο μεγάλος αριθμός των πιστοποιημένων κρουσμάτων εξηγείται εν μέρει έτσι. Από την άλλη, λόγω εργαζόμενων από Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία που έρχονται κάθε μέρα, έχει κολλήσει πολύς κόσμος εδώ στη δουλειά και αλλού. Τα σύνορα δεν έκλεισαν για τους διερχομενους εργαζομενους, γιατι π.χ. σε πολλα νοσοκομεια το 50% και βαλε νοσηλευτων και γιατρων ειναι γερμανοι.