ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Πλαστικός χειρουργός νάρκωνε και βίαζε αναίσθητες γυναίκες - Βιντεοσκοπούσε κάθε πράξη του

Πλαστικός χειρουργός νάρκωνε και βίαζε αναίσθητες γυναίκες - Βιντεοσκοπούσε κάθε πράξη του Facebook Twitter
0

Πλαστικός χειρουργός στο Οχάιο φέρεται να χρησιμοποιούσε ηρεμιστικά, που εξασφάλιζε μέσω της δουλειάς του, για να ναρκώνει και να βιάζει γυναίκες κρυφά για χρόνια, τις οποίες κατέγραφε επίσης σε βίντεο.

Ο Dr. Manish Raj Gupta συνελήφθη κατόπιν έρευνας στα δυο γραφεία αισθητικής που διατηρούσε και στο σπίτι του. Στη διάρκεια της έρευνας, οι αρχές βρήκαν ηλεκτρονικές συσκευές που περιείχαν βίντεο με τον 49χρονο γιατρό να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις σε γυναίκες χωρίς τις αισθήσεις τους, σε διάφορα δωμάτια ξενοδοχείων στις ΗΠΑ.

Η αστυνομία βρήκε επίσης βίντεο από «μικρές κάμερες τοποθετημένες σε όλο το δωμάτιο στη διάρκεια των σεξουαλικών πράξεων», καθώς επίσης και υλικό που δείχνει τον πρόσωπό του και μια ιατρική τσάντα, την οποία είχε ζητήσει από υπαλλήλους να του στείλουν στα ξενοδοχεία, όπου διέμενε για ιατρικά συνέδρια εκτός του Οχάιο.

Οι αρχές ξεκίνησαν την έρευνα τον Ιανουάριο του 2019 όταν μια γυναίκα που εργαζόταν ως «συνοδός πολυτελείας» ισχυρίστηκε ότι ο πλαστικός χειρουργός «την νάρκωσε και την βίασε» τον Σεπτέμβριο του 2016. Η γυναίκα που έγινε γνωστή μόνο με τα αρχικά της KB, είχε κανονίσει να συναντηθεί με τον Gupta σε ένα ξενοδοχείο του Λος Άντζελες ενώ εκείνος ήταν στην πόλη για ιατρικό συνέδριο. Κάποια στιγμή το βράδυ, η KB λέει πως ήπιε μια γουλιά από ένα ποτήρι Prosecco, που της είχε βάλει ο γιατρός και μετά έχασε τις αισθήσεις της. 

Αφού έφυγε το πρωί από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, η ΚΒ έκανε στο σπίτι της ένα τέστ ανίχνευσης ναρκωτικών που έδειξε ότι είχε ηρεμιστικό στον οργανισμό της, αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα. Αμέσως πήγε να κάνει τεστ για βιασμό, αλλά δεν ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία.

Μετά την συνάντησή της με τον 49χρονο γιατρό, οι αρχές λένε πως η ΚΒ επισκέφτηκε δυο ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν γυναίκες με online ραντεβού για να καταγγείλουν «επικίνδυνους άντρες», όπου βρήκε καταγγελίες «από τον Μάρτιο του 2013 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016», οι οποίες «χαρακτήριζαν τον Manish Gupta ή Dr. G ως ένα πλαστικό χειρουργό από το Οχάιο "πολύ επικίνδυνο"».

Στις καταγγελίες μια γυναίκα είχε αναφέρει πως ο Gupta«την νάρκωσε σε ένα ραντεβού, την βίασε και μετά κατέγραψε τα πάντα».

Το FBI είπε πως υπάλληλοι του γιατρού είχαν βρει στο παρελθόν μια ιατρική τσάντα του που περιείχε sex toys, λιπαντικά, πλαστικές σύριγγες και άδεια μπουκάλια αναισθητικού, αντικείμενα που θεωρείται ότι χρησιμοποιούσε για να ναρκώνει αυτές τις γυναίκες.

Καθώς ο Gupta έχει ταξιδέψει μεταξύ άλλων σε Κλίβελαντ, Μαϊάμι, Σικάγο, Λος Άντζελες, Ντιτρόιτ και Κολοράντο για να συμμετάσχει σε ιατρικά συνέδρια, οι αρχές φοβούνται πως ενδεχομένως υπάρχουν πολλά ακόμη άγνωστα θύματα.

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ