Ιταλία: Στους 631 οι νεκροί από τον κοροναϊό -168 θάνατοι, οι περισσότεροι σε μια μέρα

Ιταλία: Στους 631 οι νεκροί από τον κοροναϊό -168 θάνατοι, οι περισσότεροι σε μια μέρα Facebook Twitter
168 νεκροί σε μια μέρα στην Ιταλία από τον κοροναϊό (Πηγή φωτό EPA)
0

Ο αριθμός των νεκρών στην Ιταλία από τον νέο κοροναϊό εκτινάχθηκε στους 631, καθώς καταγράφηκαν 168 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο.

Πρόκειται για αύξηση 36%, η μεγαλύτερη άνοδος του απολογισμού των νεκρών της επιδημίας σε μια ημέρα από τις 21 Φεβρουαρίου που εντοπίστηκε ο ιός στην Ιταλία, σύμφωνα με το Reuters. Σε ό,τι αφορά τα κρούσματα του κοροναϊού, φτάνουν πλέον σε 10.149, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως του 10,7% σε σύγκριση με την προηγούμενη ημέρα. Oλόκληρη η Ιταλία έχει μπει σε καραντίνα και πολλές αεροπορικές εταιρείες σταμάτησαν τις πτήσεις τους προς τη χώρα

Από όσους έχουν μολυνθεί, οι 1.004 έχουν αναρρώσει πλήρως, σύμφωνα με τις ιταλικές αρχές, από 724 που είχαν αναφερθεί την προηγούμενη ημέρα. Στο μεταξύ, τους 11 έφτασαν οι νεκροί από τις εξεγέρσεις στις ιταλικές φυλακές. Σε πολλά σωφρονιστικά καταστήματα ξέσπασαν ταραχές, μετά τα περιοριστικά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της επιδημίας, μεταξύ των οποίων ήταν η απαγόρευση του επισκεπτηρίου στις φυλακές.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ