Ο κοροναϊός φέρνει αλλαγές στις αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης

Ο κοροναϊός φέρνει αλλαγές στις αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης Facebook Twitter
Αλλαγές από τις αεροπορικές εταιρείες λόγω κοροναϊού.
0

Την απόφαση να μειώσει τα ωράρια σε 7.000 εργαζομένους της λόγω της πτώσης της δραστηριότητας της εταιρείας εξαιτίας του κοροναϊού, ανακοίνωσε η Austrian Airlines, θυγατρική εταιρεία της Lufthansa.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της η εφημερίδα Kronen Zeitung αναμένονται περαιτέρω λεπτομέρειες για το σχέδιο της αεροπορικής εταιρείας εν ευθέτω χρόνω.

Παράλληλα, και η ολλανδική αεροπορική εταιρεία KLM ανακοίνωσε σήμερα πως από την ερχόμενη εβδομάδα ακυρώνει αρκετές από τις πτήσεις προς την Ιταλία, λόγω της εξάπλωσης του covid-19 στη μεσογειακή χώρα.

Ο ολλανδικός βραχίονας του ομίλου με την Air France, θα καταργήσει δύο ημερήσιες πτήσεις προς το Μιλάνο και τη Ρώμη, μία πτήση προς Μπολόνια και μία ημερήσια προς τη Βενετία για το διάστημα 7-15 Μαρτίου, τουλάχιστον.

Αλλά και η Σλοβακία ανακοίνωσε πως θα απαγορεύσει τις πτήσεις προς την Ιταλία, έπειτα από την ανακοίνωση του πρώτου καταγραφέντος κρούσματος του νέου κοροναϊού και στη κεντροευρωπαϊκή χώρα, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Πέτερ Πελεγκρίνι.

Ο Πελεκγρίνι ανακοίνωσε επίσης πως η Σλοβακία θα απαγορεύσει τις σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό, αλλά και τις επισκέψεις συγγενών κι οικείων στα νοσοκομεία, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμού της διάδοσης του κοροναϊού.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM