Λιοντάρια κατασπάραξαν 17χρονο σε ζωολογικό κήπο του Πακιστάν

Λιοντάρια κατασπάραξαν 17χρονο σε ζωολογικό κήπο του Πακιστάν Facebook Twitter
0

Τα οστά ενός εφήβου βρέθηκαν μέσα σε προστατευόμενο χώρο ζωολογικού κήπου όπου φυλάσσονται λιοντάρια, στη Λαχόρη του Πακιστάν.


Τα μακάβρια ευρήματα, εντόπισαν αξιωματούχοι, μία ημέρα μετά την εξαφάνιση του 17χρονου, Muhammad Bilal. Οι Αρχές ερευνούν τα αιτία θανάτου του νεαρού, ψάχνοντας παράλληλα και το πώς  κατάφερε να περάσει τον φράχτη μπαίνοντας στον χώρο των λιονταριών.


Οι κάτοικοι της περιοχής κατηγορούν το προσωπικό του ζωολογικού κήπου για ανευθυνότητα ενώ τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε και έρευνα στα γραφεία του.


Το πάρκο Lahore Safari δημιουργήθηκε το 1982 και είναι ο μεγαλύτερος ζωολογικός κήπος του Πακιστάν. Ο διευθυντής του πάρκου, Chaudhry Shafqat, σε δηλώσεις του στο BBC είπε ότι κάτοικοι του διπλανού χωριού αναζητούσαν τον νεαρό την Τρίτη το βράδυ. «Τους είπαμε ότι είναι πολύ αργά και πως θα ήταν πολύ επικίνδυνο να ξεκινήσουν έρευνα μέσα στο σκοτάδι», είπε.


Κατά τη διάρκεια έρευνας την Τετάρτη το πρωί, υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου ανακάλυψαν ένα κρανίο καλυμμένο στο αίμα, μερικά οστά και κομμάτια από σκισμένο ύφασμα από τα οποία οι συγγενείς του νεαρού κατάλαβαν ότι πρόκειται για εκείνον.


Σύμφωνα με τις Αρχές, ο νεαρός είχε φύγει από το σπίτι του την Τρίτη το απόγευμα για να πάει να κόψει χόρτα προκειμένου να ταΐσει τα ζώα.


Τα ευρήματα του 17χρονου έχουν αποσταλεί για εξετάσεις ώστε να διευκρινιστεί η ακριβής αιτία θανάτου του.

Με πληροφορίες από ΒBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ