Ο Μπραντ Πιτ μίλησε στο USA Today λίγες ώρες μετά από την αποκάλυψη της Αντζελίνα Τζολί στους New York Times ότι υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή για να μειώσει τις πιθανότητες να νοσήσει από καρκίνο του μαστού.

 

Και πώς αισθάνεται ο Μπραντ Πιτ για το θέμα; «Θα μπορούσε να κρατήσει αυτό το θέμα εντελώς μυστικό και δε νομίζω ότι θα καταλάβαινε κανείς κάτι με τόσο καλά αποτελέσματα. Αλλά για την ίδια ήταν πολύ σημαντικό να μοιραστεί την ιστορία και να καταλάβουν οι άλλοι ότι αυτό δεν χρειάζεται να είναι κάτι τρομαχτικό. Για την ακρίβεια, μπορεί να είναι μια ενδυναμωτική εμπειρία, και κάτι που θα σε κάνει δυνατότερη και εμάς δυνατότερους.»

 

Ο Πιτ μίλησε με υπερηφάνεια για το πώς η Τζολί ολοκλήρωσε όλες τις δεσμεύσεις της τους τελευταίους δύο μήνες: μια επίσκεψη στο Κονγκό και ένα συνέδριο που έγινε στο Λονδίνο για να τιμηθεί η Malala Yousafzai από το Πακιστάν, όπου συμμετείχαν οι Υπουργοί Εξωτερικών του G-8. «Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια του 2ου σταδίου (όταν ολοκληρώθηκε η διπλή μαστεκτομή)», είπε. «Ήταν κυριολεκτικά εβδομάδες μετά από μια πραγματικά μεγάλη εγχείριση».

 

Στο σπίτι, ο ίδιος και τα έξι τους παιδιά επινόησαν έναν τρόπο ώστε η ανάκαμψη να γίνει διασκεδαστική. «Στήσαμε τη δική μας μικρή μονάδα μετεγχειρητικής αποκατάστασης που ήταν αρκετά διασκεδαστική. Μπορείς να μετατρέψεις όλο αυτό σε περιπέτεια».

 

Συνολικά ο Πιτ αποκάλεσε την εμπειρία «δύο συναισθηματικούς μήνες, υπέροχα εμψυχωτικούς. Και ξέρετε, είναι τόσο μεγάλη η ανακούφιση να έχουμε αντιμετωπίσει όλο αυτό και να μην έχουμε αυτό το φάντασμα πάνω από τα κεφάλια μας. Να ξέρουμε ότι δεν θα είναι κάτι που θα μας επηρεάσει. Το πιο πολύτιμο πράγμα μου είναι η οικογένειά μου. Δεν θα καταφέρει να μου την πάρει.»

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr