Την σκότωσε και ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram - Ομολόγησε ο δολοφόνος της 17χρονης Bianca Devins

Την σκότωσε και ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram - Ομολόγησε ο δολοφόνος της 17χρονης Bianca Devins Facebook Twitter
0

Ήταν πρωί της 14ης Ιουλίου του 2019, και οι φίλοι της 17χρονης Bianca Devins ξυπνούσαν ο ένας μετά τον άλλον. Κάποιοι από αυτούς μπήκαν στο Instagram και στο Discord και αντίκρισαν ένα μακάβριο θέαμα: φωτογραφίες της νεκρής τους φίλης. 

Σύντομα τα στιγμιότυπα ξεπέρασαν τον κύκλο των κοινών γνωστών και επαφών και έγιναν viral. Οι φωτογραφίες με το πτώμα της Devins έμειναν αδικαιολόγητα πολλές ώρες στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Λίγο αργότερα, ο 21χρονος Brandon Andrew Clark, συνελήφθη για την δολοφονία της ανήλικης με μαχαίρι. Μετά από ολόκληρους μήνες που αρνείτο την ενοχή του, την περασμένη εβδομάδα, ο Clark παραδέχθηκε επιτέλους ότι ήταν αυτός που δολοφόνησε την ανήλικη. 

Ο νέος άνδρας παραδέχθηκε πως μαχαίρωσε θανάσιμα το θύμα του, όπως γνωστοποίησε ο εισαγγελέας της κομητείας Oneida, Σκοτ ΜακΝαμάρα και τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 25 ετών έως και ισόβια. «Νιώθουμε ανακούφιση», δήλωσε η μητέρα του θύματος, Kim Devins, μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

doesn’t match my shirt but here’s some more piccy pics

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bianca ⚖️ (@escty) στις

Η 17χρονη Devins ήταν "e-girl", περνώντας πολύ χρόνο στις δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης εφήβων όπως το TikTok και το Discord. Οι δύο τους είχαν γνωριστεί δύο μήνες νωρίτερα στο Instragram και ανέπτυξαν στενή επαφή, γνωρίζοντας ο ένας την οικογένεια του άλλου, σύμφωνα με τους επιθεωρητές που ανέλαβαν την έρευνα.

Στις 13 Ιουλίου, το ζευγάρι πήγε οδικώς σε ένα κονσέρτο στη Νέα Υόρκη, φεύγοντας για την Utica στις 10μ.μ «μετά από έντονη διαφωνία». Η δολοφονία συνέβη κάποια στιγμή τα ξημερώματα. Σύμφωνα με το Rolling Stone, γύρω στις 6:40 το πρωί εκείνης της Κυριακής, φωτογραφίες του μερικώς αποκεφαλισμένου σώματος της Devin εμφανίστηκαν στην πλατφόρμα 4chan και στο Instagram story του χρήστη @yesjuliet, που ανήκε στον Κλαρκ. Το Instagram έκλεισε τον λογαριασμό του το απόγευμα της επόμενης ημέρας. 

Ο Clarck φέρεται να ανάρτησε τις φωτογραφίες της δολοφονημένης κοπέλας και στον server της στο Discord με τη λεζάντα, «Λυπάμαι γ****, θα πρέπει να βρείτε άλλη να κάνετε orbit» ("orbit" (τροχιά) στην αργκό των social media είναι η στενή παρακολούθηση μιας κοπέλας από άνδρες, στα social media, που ενδιαφέρονται να έρθουν σε ερωτική επαφή μαζί της).

Την σκότωσε και ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram - Ομολόγησε ο δολοφόνος της 17χρονης Bianca Devins Facebook Twitter
Την σκότωσε και ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram - Ομολόγησε ο δολοφόνος της 17χρονης Bianca Devins Facebook Twitter
Την σκότωσε και ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram - Ομολόγησε ο δολοφόνος της 17χρονης Bianca Devins Facebook Twitter


Μετά από αλλεπάλληλες κλήσεις στην αστυνομία από χρήστες του Discord αλλά και από τον ίδιο τον Clark, η αστυνομία έφτασε στη σκηνή του εγκλήματος γύρω στις 7:30 π.μ. όπου εντόπισε το πτώμα της Devin έξω από το SUV όχημα του δράστη. 

Εκείνη την ώρα, ο Clark έβγαζε από την τσέπη του ένα κινητό τηλέφωνο, τραβώντας σέλφι δίπλα στην νεκρή που είχε καλύψει με πράσινο μουσαμά. Είχε αυτομαχαιρωθεί στον λαιμό. Αντιστάθηκε στους αστυνομικούς που τον πλησίασαν και τον αφόπλισαν, μεταφέροντάς τον σε νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο και παρέμεινε για μέρες σε κρίσιμη κατάσταση ενώ η εισαγγελία του απήγγειλε κατηγορίες. Ο λογαριασμός του Clark στο Instagram απενεργοποιήθηκε μια ημέρα αργότερα, αφού πρώτα πρόλαβε να κάνει update στο προφίλ του γράφοντας: «10/06/1997 — 7/14/19. Απλά να γνωρίζετε ότι δεν πονώ τώρα».

Η  ανακοίνωση της ποινής του Clark θα ανακοινωθεί τον ερχόμενο Απρίλιο. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ