Απεργία της ΓΣΕΕ

Πούτιν: Όσο είμαι πρόεδρος δεν θα υπάρξει «γονιός Νο 1 και Νο 2», αλλά μπαμπάς και μαμά

Πούτιν: Όσο είμαι πρόεδρος δεν θα υπάρξει «γονιός Νο 1 και Νο 2», αλλά μπαμπάς και μαμά Facebook Twitter
EPA
1

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διαβεβαίωσε σήμερα τους Ρώσους ότι όσο θα είναι πρόεδρος της Ρωσίας δεν θα εμφανισθούν οι έννοιες «γονιός Νο 1» και «γονιός Νο 2».


Κατ' αυτόν τον τρόπο ο Ρώσος πρόεδρος κατέστησε σαφές ότι κατά την διάρκεια της θητείας του δεν υπάρχει προοπτική για γάμους μεταξύ ανθρώπων του ιδίου φύλου.

«Όσον αφορά στο 'γονιός Νο 1 και γονιός Νο 2', έχω ήδη πει δημόσια και το επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά: όσο είμαι πρόεδρος, δεν θα υπάρξει. Θα υπάρχει 'μπαμπάς' και 'μαμά'», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε με την ομάδα εργασίας που ασχολείται με την αναθεώρηση του ρωσικού Συντάγματος με βάση τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο ίδιος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ /TASS

Διεθνή
1

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM
Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Διεθνή / Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Οι γονείς του 40χρονου Τζόελ Κάουτσι, που αφαίρεσε τη ζωή έξι ανθρώπων σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ, παραδέχονται πως ο γιος τους «ήταν ένα τέρας», που μισούσε τις γυναίκες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ