Κύπρος: 400 αιτήσεις καθημερινά για «υπηκοότητα» στο ψευδοκράτος

Κύπρος: 400 αιτήσεις καθημερινά για «υπηκοότητα» στο ψευδοκράτος Facebook Twitter
1

Περίπου 400 αιτήσεις για υπηκοότητα δέχεται το ψευδοκράτος στην Κύπρο.


Ειδικότερα, γύρω στις 350 με 400 αιτήσεις για παραχώρηση «υπηκοότητας» δέχεται καθημερινά το αποσχιστικό καθεστώς, δήλωσε η λεγόμενη υπουργός εσωτερικών Αϊσεγκιουλ Μπαϊμπάρς, σύμφωνα με τη σημερινή έκδοση της «Halkın Sesi»
Ανέφερε ότι υπάρχουν γύρω στις τέσσερις χιλιάδες αιτήσεις ατόμων που απέκτησαν το «δικαίωμα» να πάρουν «υπηκοότητα» λόγω του γεγονός ότι είναι σύζυγοι και παιδιά «υπηκόου».

«Τους δίδουμε υπηκοότητα περνώντας τους από σοβαρό μηχανισμό ελέγχου», υποστήριξε και πρόσθεσε ότι «Στο τμήμα υπηκοοτήτων προσπαθούν να διεκπεραιώσουν αυτές τις υποθέσεις στον βαθμό των δυνατοτήτων τους. Εδώ και δύο χρόνια δεν τελειώνουν τα παράπονα. Περάσαμε σοβαρή ένταση κατά την καλοκαιρινή περίοδο σε σχέση με τις ταυτότητες. Αυτή την στιγμή γίνονται από το κέντρο του υπουργείου εσωτερικών, λαμβάνουμε αιτήσεις από έξι περιοχές αυτή την στιγμή. Λαμβάνουμε γύρω στις 350-400 αιτήσεις καθημερινά. Μπορούμε να απαντήσουμε σε 60-70 αιτήσεις την ημέρα. Λαμβάνουμε αιτήσεις κυρίως από πολίτες από την Τουρκία και ακολουθεί το Τουρκμενιστάν και το Πακιστάν» πρόσθεσε. 

Με πληροφορίες από Sigmalive

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια