Νιου Τζέρσει: Καθηγήτρια ομολόγησε πως είχε σεξουαλικές επαφές με έξι μαθητές της

Νιου Τζέρσει: Καθηγήτρια ομολόγησε πως είχε σεξουαλικές επαφές με έξι μαθητές της Facebook Twitter
2

Πρώην καθηγήτρια σε Γυμνάσιο του Νιου Τζέρσεϊ ομολόγησε πως διατηρούσε σεξουαλικές επαφές με έξι ανήλικους μαθητές της.

Η Nicole DuFault, πρώην καθηγήτρια καλλιτεχνικών και φιλολογίας, παραδέχθηκε την ενοχή της για τρεις κατηγορίες σεξουαλικής επαφής, φτάνοντας σε συμφωνία με τους εισαγγελείς της κομητείας Έσεξ μετά από διαδικασία ποινικής διαπραγμάτευσης, και ενώ είχε αρχίσει η επιλογή ενόρκων για τη δίκη της.

Νιου Τζέρσει: Καθηγήτρια ομολόγησε πως είχε σεξουαλικές επαφές με έξι μαθητές της Facebook Twitter

Η 40χρονη διαζευγμένη μητέρα δυο παιδιών, που εργαζόταν στο Columbia High School, είχε συλληφθεί για πρώτη φορά το 2014 για σεξουαλικές πράξεις με μαθητές ηλικίας 14 και 15 ετών. Η DuFault διατηρούσε σεξουαλικές επαφές με τα ανήλικα αγόρια εντός και εκτός σχολείου, μέσα στο αυτοκίνητό της, το διάστημα από το 2013 μέχρι το 2014.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, παρόλο που όλες οι επαφές με τα αγόρια ήταν ξεχωριστές, υπήρξε μια περίπτωση όπου η 40χρονη είχε καταγραφεί σε βίντεο να πραγματοποιεί στοματικό σεξ σε έναν από τους μαθητές της, ενώ ένα άλλο έφηβο αγόρι παρακολουθούσε από κοντινή απόσταση.

Νιου Τζέρσει: Καθηγήτρια ομολόγησε πως είχε σεξουαλικές επαφές με έξι μαθητές της Facebook Twitter

Η ίδια απέδωσε τις πράξεις της σε εγκεφαλική διαταραχή. Μετά την σύλληψή της το 2014, ισχυρίστηκε πως ένα εγκεφαλικό τραύμα την καθιστούσε ανίκανη να σταματήσει τις «ορμές» των αγοριών και πως εκείνα ήταν που έκαναν την πρώτη κίνηση.

Ο δικηγόρος της υποστήριξε πως είναι αθώα καθώς πάσχει από «Σύνδρομο του Μετωπιαίου Λοβού», που κάποιοι γιατροί έχουν πει ότι συνδέεται με παρορμητικές συμπεριφορές και αδυναμία ελέγχου τους.

Νιου Τζέρσει: Καθηγήτρια ομολόγησε πως είχε σεξουαλικές επαφές με έξι μαθητές της Facebook Twitter

Η ποινή της θα ανακοινωθεί στις 8 Ιουνίου του 2020 και η εισαγγελική Αρχή αναμένεται να προτείνει ποινή κάθειρξης 5 ετών. Στο πλαίσιο της συμφωνίας που έκλεισε μετά την παραδοχή της ενοχής της, η 40χρονη θα πρέπει να εγγραφεί ισοβίως στο αρχείο σεξουαλικών παραβατών, ενώ δεν θα μπορεί ποτέ ξανά να διδάξει σε σχολείο.

 

Με πληροφορίες από Associated Press, CBS, New York Post

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

2 σχόλια
Ελπίζω να αντιμετωπιστεί όπως θα αντιμετωπιζόταν ένας άνδρας με τις ίδιες κατηγορίες. Διότι αν μιλάμε για ισότητα πρέπει να υπάρχει και στην τιμωρία. Εκτός αν θεωρήσουν κάποιοι ότι τους έκανε "άντρες".