Ινδία: Συνελήφθη μετά την ομολογία δολοφονίας σε τηλεοπτική εκπομπή

Ινδία: Συνελήφθη μετά την ομολογία δολοφονίας σε τηλεοπτική εκπομπή Facebook Twitter
0

Ένας άντρας στην Ινδία ομολόγησε πως σκότωσε την κοπέλα του, ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή, και συνελήφθη στο στούντιο όταν το προσωπικό ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο 31χρονος Maninder Singh πήγε στα γραφεία του News18 στην πόλη Τσαντιγκάρ και είπε σε έναν κάμεραμαν πως ήθελε «να ομολογήσει». Το προσωπικό τον οδήγησε τότε στο στούντιο και μετέδωσε ζωντανά την «ομολογία» του.

Ο 31χρονος είπε στον παρουσιαστή στην διάρκεια της εκπομπής πως σκότωσε την 27χρονη Sarbjit Kaur επειδή «η κουβέντα περί γάμου» με την οικογένειά της είχε χαλάσει.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως είχε έρθει μέχρι εκεί για να «ομολογήσει» επειδή η αστυνομία ενοχλούσε την οικογένειά του από τότε που βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας, στις 30 Δεκεμβρίου σε ένα ξενοδοχείο, όπου είχε πάει το ζευγάρι. 

Ινδία: Συνελήφθη μετά την ομολογία δολοφονίας σε τηλεοπτική εκπομπή Facebook Twitter

Το περιστατικό, που κάποιοι σύγκριναν με την διάσημη σκηνή της ταινίας «Τζόκερ», έχει πυροδοτήσει έντονη συζήτηση σχετικά με την ηθική στα social media.

«Ήθελε δημοσιότητα και συμπόνοια, επίσης ήλπιζε πως κάποιος δικηγόρος θα αναλάμβανε την υπόθεσή του καθώς δεν είχε χρήματα να προσλάβει έναν», ανέφερε αξιωματούχος της αστυνομίας.

Ο 31χρονος είπε πως η οικογένεια της κοπέλας του διαφωνούσε με τον γάμο τους καθώς εκείνη ανήκε σε διαφορετική κοινωνική τάξη.

Η αστυνομία υποψιάζεται πως ο Singh έχει δολοφονήσει επίσης μια προηγούμενη σύντροφό του στην γειτονική Χαριάνα.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ