Αυτοκτόνησε 18χρονη Ιρλανδή που είχε πέσει θύμα βιασμού στη Ζάκυνθο - Το αποκάλυψε η μητέρα της

Αυτοκτόνησε 18χρονη Ιρλανδή που είχε πέσει θύμα βιασμού στη Ζάκυνθο - Το αποκάλυψε η μητέρα της Facebook Twitter
3

Μία υπόθεση αυτοκτονίας μίας 18χρονης από την Ιρλανδία η οποία έπεσε θύμα βιασμού κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Ζάκυνθο, δημοσιεύει η Βρετανική εφημερίδα «The Sun».


Σύμφωνα με το δημοσίευμα η 18χρονη Τζούλι Κρόου, η έζησε εφιαλτικές στιγμές κατά τη διάρκεια διακοπών της στη Ζάκυνθο και μην αντέχοντας την ιδέα ότι δε θα αποδοθεί ποτέ δικαιοσύνη στους δράστες που τη βίασαν, έβαλε τέλος στη ζωή της.


Μιλώντας στην βρετανική Sun, η μητέρα της 18χρονης, η Άννα Κρόου, περιγράφει τα όσα έζησε η κόρη της που είχε έρθει στην Ελλάδα για τις διακοπές της. Όπως είπε, η κόρη της δέχτηκε δύο σεξουαλικές επιθέσεις όσο βρισκόταν στη Ζάκυνθο. Η πρώτη σημειώθηκε το πρώτο βράδυ που βρέθηκε στο νησί, όταν ένας άντρας την άρπαξε και προσπάθησε να τη φιλήσει ενώ ένας άλλος προσπάθησε να βάλει το χέρι του μέσα στο παντελόνι της, όμως εκείνη κατάφερε να διαφύγει.


Σύμφωνα με την ίδια, δύο μέρες αργότερα, ένας ξανθός άντρας, ο οποίος της είπε ότι είναι Σουηδός, φαίνεται πως τη νάρκωσε κι έπειτα τη βίασε, ενώ ήταν αναίσθητη. Ο δράστης φαίνεται πως έβαλε τον αντίχειρά της στο στόμα της 18χρονης και μετά από αυτό ξεκίνησε να ζαλίζεται. Μετά από αυτό, όλες οι «εικόνες» από εκείνη τη νύχτα είναι συγκεχυμένες. Η Τζούλι θυμάται να ξυπνά το επόμενο πρωί βλέποντας αίματα στο σεντόνι της. Η νεαρή κοπέλα έφερε, επίσης, μελανιές και μώλωπες στο σώμα της και έτσι κατάλαβε ότι «κάτι απαίσιο της είχε συμβεί», χωρίς, όμως, να ξέρει τι ακριβώς. Λίγο αργότερα έμαθε από τις φίλες της ότι είδαν έναν ξανθό άντρα μαζί της στο δωμάτιό της, και κατάλαβε πως πρόκειται για τον Σουηδό που είχε γνωρίσει.

Επιστρέφοντας από τις διακοπές η 18χρονη αποκάλυψε στη μητέρα της ότι είναι ομοφυλόφιλη. Ωστόσο η μητέρα της καταλάβαινε πως κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς η κόρη δυσκολευόταν να κοιμηθεί. Λίγες μέρες αργότερα η 18χρονη την πήρε τηλέφωνο ενώ βρισκόταν στη δουλειά και της αποκάλυψε: «Μαμά, έχω και κάτι άλλο να σου πω, στην Ελλάδα έπεσα θύμα βιασμού».

Η Τζούλι ήρθε σε επαφή με τη Μονάδα Θεραπείας της Σεξουαλικής Προσβολής και το Κέντρο Κρίσεων του Δουβλίνου ωστόσο ο συναισθηματικός πόνος που βίωνε ήταν αβάσταχτος. Η 18χρονη βρέθηκε νεκρή από τον πατέρα της στο σπίτι τους, στις 4 Νοεμβρίου.

Η μητέρα της μιλώντας στην Sun είπε ότι ήθελε να μιλήσει για το τραγικό περιστατικό ο κόσμος πρέπει να ξέρει πως υπάρχουν «''αρπακτικά'' που βάζουν στο στόχαστρο νεαρούς άντρες και γυναίκες». 

«Η Τζούλι δεν μπόρεσε να γεμίσει όλα τα κενά και προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβη και πιστεύω ότι προσπαθώντας να τα γεμίσει, κατέληξε στο πιο φρικτό σενάριο».

Με πληροφορίες από The Sun

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Οι βιαστές ελεύθεροι για να βιάσουν κι άλλες γυναίκες και οι βιασμένες γυναίκες να ζουν μια ζωή με τον εφιάλτη που έζησαν χωρίς να έχει αποδοθεί δικαιοσύνη και να καταλήγουν μέχρι και στην αυτοκτονία. Ζήτω η Πατριαρχία!