Γιατί ο Μπόρις Τζόνσον θεωρεί «έγκλημα» τη vegan διατροφή

Γιατί ο Μπόρις Τζόνσον θεωρεί «έγκλημα» τη vegan διατροφή Facebook Twitter
Ο Μπόρις Τζόνσον δηλώνει ότι δεν αντέχει να γίνει vegan (Πηγή φωτό: EPA)
0

Ο Μπόρις Τζόνσον δηλώνει ότι θέλει να αδυνατίσει φέτος. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα ακολουθήσει vegan διατροφή. Γιατί δεν μπορεί να αποχωριστεί με τίποτα το τυρί.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός εξομολογήθηκε ότι θέλει να χάσει κιλά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο BBC. Παρόλα αυτά, δεν μετέχει στο Veganuary, την ετήσια καμπάνια που ενθαρρύνει τον κόσμο να ακολουθήσει vegan διατροφή τον πρώτο μήνα του χρόνου. Ο λόγος; «Χρειάζεται υπερβολική συγκέντρωση», είπε ο Τζόνσον αναφερόμενος σε αυτού του είδους το διαιτολόγιο.

Ο Μπόρις Τζόνσον έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι βγάζει το καπέλο στους vegan που «καταφέρνουν να αποφύγουν όλα τα προϊόντα που δεν είναι φυτικά», αλλά πρόσθεσε ότι η αποφυγή των ζωικών προϊόντων «αποτελεί έγκλημα ενάντια στους λάτρεις του τυριού».

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας έχει μιλήσει ξανά για την πρόθεσή του να χάσει τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της διπλής καμπάνιας που έκανε το 2019, τόσο για να αναδειχθεί ηγέτης των Συντηρητικών, όσο και για τις πρόωρες βρετανικές εκλογές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η σύντροφός του, Κάρι Σίμοντς, του επέβαλε μια πιο υγιεινή διατροφή. Μάλιστα, η Daily Mail είχε γράψει τον περασμένο Μάιο ότι η Σίμοντς είχε πείσει τον Τζόνσον να δοκιμάσει τη vegan διατροφή.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ