Βίντεο ντοκουμέντο: Δέντρο ξεριζώνεται και πέφτει σε περαστικούς στην Κωνσταντινούπολη

Βίντεο ντοκουμέντο: Δέντρο ξεριζώνεται και πέφτει σε περαστικούς στην Κωνσταντινούπολη Facebook Twitter
0

Για λίγα εκατοστά κατάφεραν να γλιτώσουν από τα χειρότερα τρεις άνδρες στην Κωνσταντινούπολη που είδαν ένα δέντρο να πέφτει πάνω τους.

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τη στιγμή που το δέντρο ξεριζώνεται λόγω των ισχυρών ανέμων και καταλήγει σε δρόμο όπου εκείνη τη στιγμή περπατούν τρεις άνδρες.

Και οι τρεις καταφέρνουν να σωθούν και τρέχουν έντρομοι μακριά από το σημείο της πτώσης. Παρότι δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός, τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Πλήθος προβλημάτων από τους θυελλώδεις ανέμους

Ισχυροί άνεμοι σάρωσαν την περιοχή του Μαρμαρά σήμερα το απόγευμα, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στις θαλάσσιες μεταφορές και στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Τα φεριμπότ ακύρωσαν όλα τα δρομολόγιά τους στην πόλη και στην επαρχία της Προύσας.

Ριπές ανέμου, που έφταναν ακόμη και τα 100 χιλιόμετρα την ώρα, εμπόδισαν ορισμένα αεροσκάφη να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσα τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο άνεμος προκάλεσε επίσης ζημιές στις γέφυρες επιβίβασης και ξήλωσε κοντέινερ στο αεροδρόμιο, σύμφωνα με την εφημερίδα Cumhuriyet. Πολλά δέντρα ξεριζώθηκαν από τον αέρα που σήκωσε και στέγες, τόσο στην Κωνσταντινούπολη όσο και στην επαρχία του Τσανάκαλε.

Με πληροφορίες από BBC/AΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM