Φονική χιονοστιβάδα στην Ιταλία - Μια 35χρονη και δύο μικρά κορίτσια σκοτώθηκαν στο Άλτο Αντίτζε

Φονική χιονοστιβάδα στην Ιταλία - Μια 35χρονη και δύο μικρά κορίτσια σκοτώθηκαν στο Άλτο Αντίτζε Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα 35 ετών και δύο μικρά κορίτσια, το ένα εκ των οποίων επτά ετών, και οι τρεις Γερμανίδες, έχασαν σήμερα τη ζωή τους από χιονοστιβάδα στη Βαλ Σενάλες, στην περιοχή Άλτο Αντίτζε της βόρειας Ιταλίας, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Τα τρία θύματα έκαναν σκι το μεσημέρι στην πίστα Τεουφελσέγκ που βρίσκεται περίπου σε ύψος 2.400 μέτρων στον παγετώνα της Βαλ Σενάλες, στα ιταλο-αυστριακά σύνορα, όταν τις παρέσυρε η χιονοστιβάδα.

Περίπου 70 διασώστες με την υποστήριξη τριών ελικοπτέρων εντόπισαν την 35χρονη σκιέρ και το επτάχρονο κοριτσάκι σε κατάσταση προχωρημένης υποθερμίας αλλά δεν κατάφεραν να τις επαναφέρουν στη ζωή.

Το δεύτερο παιδί, η ηλικία του οποίου δεν έχει διευκρινιστεί, διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Τρέντο (βόρεια) σε σοβαρή κατάσταση και υπέκυψε στο τέλος του απογεύματος. Άλλοι δύο άνθρωποι που αποτελούσαν μέρος της ομάδας τραυματίστηκαν από τη χιονοστιβάδα αλλά η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM