Γυναίκα μπήκε σε McDonald's και ζήτησε να τη σώσουν από τον άνδρα που την περίμενε στο αυτοκίνητο

Γυναίκα μπήκε σε McDonald's και ζήτησε να τη σώσουν από τον άνδρα που την περίμενε στο αυτοκίνητο Facebook Twitter
0

Την παραμονή των Χριστουγέννων, στις 2μ.μ, μία γυναίκα μπήκε στο κατάστημα των McDonald's στο Λόντι της Καλιφόρνιας αλλά όταν έφτασε στο ταμείο δεν παρήγγειλε κάποιο από τα μενού. 

Φανερά ταραγμένη, παρακάλεσε διακριτικά τους υπαλλήλους να την βοηθήσουν, ζητώντας από την ταμία να τηλεφωνήσει στην αστυνομία και να δώσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου της, όπου την περίμενε, στο πάρκινγκ, ένας άνδρας που την κακοποιούσε συστηματικά.

Τις λεπτομέρειες της επιχείρησης ανάρτησε χθες στο Facebook το γραφείο του σερίφη της κομητείας San Joaquin. Αφού η γυναίκα χρησιμοποίησε το μπάνιο προσποιήθηκε ότι παραγγέλνει κάτι για να κερδίσει χρόνο αλλά ο δράστης ήταν απέξω με το αυτοκίνητο και απαίτησε από εκείνη να μπει αμέσως στο όχημα και να παραγγείλουν ότι ήθελε από το drive thru. 

Όταν έφτασαν έξω από τον υπάλληλο του drive thru, η γυναίκα έκανε ξανά νόημα στον υπάλληλο, ανοιγοκλείνοντας τα χείλια της, σχηματίζοντας την λέξη «βοήθεια». Την ίδια ώρα, αστυνομικοί που βρίσκονταν κοντά στο εστιατόριο, ανταποκρινόμενη στην πρώτη κλήση για βοήθεια, έμπαιναν από την μπροστινή πόρτα στο εστιατόριο. Η ταμία έδειξε βιαστικά προς το δρομάκι και τους είπε πως το θύμα βρισκόταν με τον δράστη στο drive thru. 

Η γυναίκα ήταν στη θέση του οδηγού και ο δράστης της έδινε εντολές από την θέση του συνοδηγού, όταν οι αστυνομικοί βγήκαν από το McDonald's και ζήτησαν από το θύμα να κάνει στην άκρη και να σβήσει την μηχανή.

Γυναίκα μπήκε σε McDonald's και ζήτησε να τη σώσουν από τον άνδρα που την περίμενε στο αυτοκίνητο Facebook Twitter
O Eduardo Valenzuela κακοποιούσε το θύμα του συστηματικά

Όπως προέκυψε από την μετέπειτα ανάκριση, εκείνη την ημέρα ο Eduardo Valenzuela είχε υποχρεώσει τη γυναίκα να επισκεφτούν τους συγγενείς του και την απειλούσε πως, αν δεν τον υπάκουγε, θα την πυροβολούσε με μία καραμπίνα. Στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου βρέθηκε μια κλεμμένη καραμπίνα που κατασχέθηκε από τις αρχές και ο άνδρας προφυλακίστηκε για εγκληματικές απειλές, κλοπή και παράνομη κατοχή και οπλοφορία. Η εγγύηση για την αποφυλάκισή του πριν τη δίκη ορίστηκε στα 360.000 δολάρια, ποσό που δεν πλήρωσε κανείς. 

Οι επιχειρηματίες που έχουν τα δικαιώματα του franchise στην περιοχή, συνεχάρησαν τους υπαλλήλους για τον άψογο τρόπο που χειρίστηκαν την κατάσταση, ευχαριστώντας τις δυνάμεις της αστυνομίας. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM
Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ