Ξύπνησαν και βρήκαν μέσα στο σπίτι τους έναν αδέσποτο σκύλο - Η «τυχαία» είσοδος και το χαρούμενο τέλος

Ξύπνησαν και βρήκαν μέσα στο σπίτι τους έναν αδέσποτο σκύλο - Η «τυχαία» είσοδος και το χαρούμενο τέλος Facebook Twitter
0

Ένας φοβισμένος και φανερά υποσιτισμένος αδέσποτος σκύλος βρήκε καινούργιο σπίτι, απλώς μπαίνοντας «απρόσκλητος» μέσα σε αυτό. 

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την στιγμή που σκύλος περιφέρεται έξω από ένα σπίτι στη Φιλαδέλφεια και δειλά ανεβαίνει τις εξωτερικές σκάλες, μπαίνοντας τελικά μέσα στο σπίτι, από την μπροστινή πόρτα που ήταν ανοιχτή.

Γείτονας είδε την ανοιχτή πόρτα και στο βίντεο φαίνεται να ελέγχει λίγο τον χώρο, ώστε να καταλάβει τι συμβαίνει. Τελικά αποφασίζει να κλείσει την πόρτα, μην γνωρίζοντας ωστόσο πως μέσα στο σπίτι είχε μπει ο αδέσποτος σκύλος. 

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, που κοιμόνταν εκείνη την ώρα, είπαν πως δεν είχαν ιδέα τι είχε συμβεί μέχρι το επόμενο πρωί που ξύπνησαν και βρήκαν τον αδέσποτο σκύλο.



Όπως εξήγησαν, η έκπληξή τους ήταν τεράστια όταν ανακάλυψαν στον πάνω όροφο του σπιτιού ένα κουτάβι και ταυτόχρονα όλα τα παράθυρα κλειστά και κλειδωμένα. 

Αυτό που εικάζουν πως έγινε είναι πως η κεντρική πόρτα ενδεχομένως δεν είχε κλείσει σωστά με αποτέλεσμα να ανοίξει από τον δυνατό αέρα.


Η οικογένεια, που έχει ήδη έναν σκύλο, αποφάσισε να κρατήσει επίσης τον απρόσκλητο τετράποδο επισκέπτη τους, που είναι γένους θηλυκού.

«Είναι σε ένα ζεστό σπίτι, τρώει καλά, έχει νερό και άφθονες αγκαλιές. Ζει πλέον σε ένα περιβάλλον που την αγαπούν», εξηγούν για την Σούζι, όπως την ονόμασαν.

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ