Μεταμφιέστηκε για να μοιάζει στη μητέρα του και να δώσει εξετάσεις οδήγησης στη θέση της - Τον έπιασαν

Μεταμφιέστηκε για να μοιάζει στη μητέρα του και να δώσει εξετάσεις οδήγησης στη θέση της - Τον έπιασαν Facebook Twitter
4

Στην τέταρτη απόπειρα για δίπλωμα οδήγησης, η Maria Schiave - μια ηλικιωμένη γυναίκα σε μια μικρή πόλη της Βραζιλίας, έφτασε με δυο ώρες καθυστέρηση.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι είχαν ήδη κάνει την προσπάθειά τους στο παράλληλο παρκάρισμα και οι εξεταστές ήταν έτοιμοι να τους βγάλουν στον δρόμο, όταν εμφανίστηκε τελικά η «Dona Maria». Αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Διαισθάνθηκα μια νευρικότητα από τον ιδιοκτήτη της σχολής. Μου είπε, "έχουμε πρόβλημα"», λέει η 38χρονη εξετάστρια, Aline Mendonça, που δεν πίστευε στα μάτια της. «Ήταν ένας άντρας με μακρύ φόρεμα και έντονο μακιγιάζ. Δεν έμοιαζε με γυναίκα», προσθέτει η ίδια.

Μεταμφιέστηκε για να μοιάζει στη μητέρα του και να δώσει εξετάσεις οδήγησης στη θέση της - Τον έπιασαν Facebook Twitter

Ο άντρας κρατούσε γυναικεία τσάντα και φορούσε μακριά φούστα, φλοράλ μπλουζάκι, σκουλαρίκια και ένα παραγεμισμένο σουτιέν. Είχε βάψει ακόμη και τα νύχια του. «Δεν το πίστευα, ήταν εντελώς σουρεαλιστικό», λέει η εξετάστρια, που διατήρησε ωστόσο την ψυχραιμία της μπροστά στο θέαμα, ζητώντας σε ένα συνάδελφο να ειδοποιήσει την αστυνομία. Ζήτησε στην «Dona Maria» την ταυτότητά της και την άφησε να κάνει το παρκάρισμα. 

Όταν έφτασε η αστυνομία, η «Dona Maria» βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να απομακρύνεται αλλά την έπιασαν. Κάτω από το βαρύ μακιγιάζ, κρυβόταν ο γιος της, ο 43χρονος Heitor Márcio Schiave, μηχανικός στο επάγγελμα, ο οποίος τελικά συνελήφθη για παραποίηση στοιχείων. «Είπε πως έδινε το τεστ οδήγησης για την μητέρα του και πως εκείνη δεν το γνώριζε», ανέφερε αστυνομικός.

Μεταμφιέστηκε για να μοιάζει στη μητέρα του και να δώσει εξετάσεις οδήγησης στη θέση της - Τον έπιασαν Facebook Twitter

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι αρχές τον άφησαν ελεύθερο και ενδεχομένως θα του επιβάλλουν απλώς πρόστιμο. «Δεχθήκαμε έντονη κριτική -"Αχ, ο γιος τι έκανε για την αγάπη της μητέρας του". Αν γινόταν όμως ατύχημα ή κάποιος πέθαινε; Πρέπει να κερδίσεις το δίπλωμα οδήγησής σου, το τεστ είναι σοβαρό», εξήγησε η εξετάστρια. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Η εμμονή, πάντως, κύριε γράφοντα (πάνω σε ένα θέμα που δεν σε αφορά, δεν σε αγγίζει και δεν το καλογνωρίζεις κιόλας, εδώ που τα λέμε) δεν είναι καλό πράγμα. Δεν καταλαβαίνω αυτού του τύπου εμμονές.