«Έχω χάσει τον ύπνο μου»: Ο υπερτυχερός των 105 εκατ. λιρών μιλά για τη ζωή μετά το EuroMillions

«Έχω χάσει τον ύπνο μου»: Ο υπερτυχερός των 105 εκατ. λιρών μιλά για τη ζωή μετά το EuroMillions Facebook Twitter
1

Οι Στιβ και Λένκα Τόμσον από το Σέλσεϊ του Σάσεξ δεν άλλαξαν ριζικά την ζωή τους από τότε που κέρδισαν πριν ένα μήνα το ένατο μεγαλύτερο τζάκποτ στην ιστορία του EuroMillion.

Με 105 εκατομμύρια λίρες πλέον στον τραπεζικό τους λογαριασμό, ο Βρετανός υπερτυχερός παραδέχεται αντιθέτως ακόμη προσπαθεί να νιώσει «κανονικός». Το μόνο «δώρο» που επέτρεψαν μέχρι στιγμή στον εαυτό τους, ο 42χρονος Στιβ με την 41χρονη σύζυγό του, είναι ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. 

Ο Στιβ μίλησε στην βρετανική Mirror για την νέα του καθημερινότητα, αποκαλύπτοντας πως η νίκη του έχει προκαλέσει έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις. «Ήταν πολύ αγχωτικό. Εξακολουθώ να μην κοιμάμαι, κι ακόμη δεν τρώω κανονικά. Είναι πολύ για να το χωνέψω», λέει ο ίδιος.

Για να το διαχειριστεί, αποφάσισε να συνεχίσει την δουλειά του ως οικοδόμος. «Νιώθω κανονικός και έτσι θέλω να παραμείνω. Προσπαθώ να τελειώσω κάτι δουλίτσες πριν τα Χριστούγεννα, δεν υπάρχει περίπτωση να τις προλάβω όλες, αλλά κάνω ό,τι μπορώ», σημειώνει.

«Έχω χάσει τον ύπνο μου»: Ο υπερτυχερός των 105 εκατ. λιρών μιλά για τη ζωή μετά το EuroMillions Facebook Twitter

Με την σύζυγό του έχουν τρία παιδιά. Η Λένκα, που ήταν πωλήτρια ήδη παραιτήθηκε από την δουλειά της, αλλά ο Στιβ λέει πως θέλει να συνεχίσει να εργάζεται. «Θα συνεχίσω να δουλεύω, αλλά δεν ξέω αν θα είναι στο ίδιο αντικείμενο. Έχω πολλά να σκεφτώ ενόψει Χριστουγέννων και με την οικογένεια. Αλλά πρέπει να τελειώσω τις δουλειές, το υποσχέθηκα και δεν μπορώ να πίσω τον λόγο μου», λέει ο 42χρονος.

Επίσης τονίζει πως δεν σκοπεύει να αρχίσει να σπαταλά τα χρήματα σε πολυτέλειες, όπως ακριβά αμάξια γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να πάρει ένα μεταχειρισμένο. «Είναι μερικών ετών. Δεν θα βγω εκεί έξω να αρχίσω να ξοδεύω αλόγιστα, ακόμη δεν τα πήραμε καλά καλά», αναφέρει. 

«Έχω χάσει τον ύπνο μου»: Ο υπερτυχερός των 105 εκατ. λιρών μιλά για τη ζωή μετά το EuroMillions Facebook Twitter

Το ζευγάρι σκοπεύει ωστόσο να μετακομίσει από το σπίτι τους σε κάποιο μεγαλύτερο ώστε οι γιοι τους, ηλικίας 10 και 15 ετών, και η 8χρονη κόρη τους να αποκτήσουν δικά τους υπνοδωμάτια. Μέχρι τότε όμως προέχουν τα Χριστούγεννα. «Δεν βρήκαμε την ευκαιρία ούτε δώρα να πάρουμε. Βασική μου προτεραιότητα είναι τα Χριστούγεννα και μετά να βρούμε σπίτι. Οι τρεις βασικές δεσμεύσεις μου είναι οικογένεια, φίλοι και κοινότητα. Όταν θα είναι χαρούμενοι, θα το απολαύσω», κατέληξε ο Στιβ.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια