Νέες απειλές Τσαβούσογλου: Θα αντιδράσουμε αν μπουν στην υφαλοκρηπίδα μας

Νέες απειλές Τσαβούσογλου: Θα αντιδράσουμε αν μπουν στην υφαλοκρηπίδα μας Facebook Twitter
5

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου προειδοποίησε Ελλάδα και Κύπρο πως αν κινηθούν εναντίον του μνημονίου Τουρκίας-Λιβύης, θα υπάρξει απάντηση από την Άγκυρα.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στη συμφωνία με τη Λιβύη, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών επανέλαβε πως είναι σύμφωνη με το διεθνές δίκαιο σημειώνοντας ότι «μπορούμε να κάνουμε σεισμικές έρευνες και γεωτρήσεις με τη Λιβύη». «Η Ελλάδα και η ΕΕ δεν έχουν δικαίωμα να αποφασίσουν επί αυτών των ζητημάτων» συμπλήρωσε.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος έδειξε και χάρτες κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του το πρωί της Τετάρτης στο κανάλι A Haber, ανέβασε ξανά τους τόνους λέγοντας ότι «κανείς δεν μπορεί να κάνει έρευνες στην υφαλοκρηπίδα μας χωρίς την άδειά μας. Αν μπουν στην υφαλοκρηπίδα μας θα τους εμποδίσουμε»

Σχετικά με την υφαλοκρηπίδα είπε ότι «είχαν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα με την κυβέρνηση Τσίπρα που από αριστερή έγινε ακροδεξιά. Τα όρια των νερών της Ελλάδας είναι ξεκάθαρα. Δεν θα επιτρέψουμε μονομερείς ενέργειες από την Ελλάδα για το θέμα της υφαλοκρηπίδας», είπε ο ίδιος.

Διεθνή
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
,,,,,"είπε ότι «είχαν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα με την κυβέρνηση Τσίπρα που από αριστερή έγινε ακροδεξιά".Νομίζω ότι η είδηση δεν είναι οι αρλούμπες του Τσαβουσογλου (Τσαβες αλλα τουρκα?) αν καταλαβαινω καλά έκαναν διαπραγματευσεις με τον Τσίπρα? με τί περιεχόμενο? WTF!