Η Χίλαρι Κλίντον μίλησε για την σεξουαλικότητά της και αν είχε ποτέ «λεσβιακή σχέση»

Η Χίλαρι Κλίντον μίλησε για την σεξουαλικότητά της και αν είχε ποτέ «λεσβιακή σχέση» Facebook Twitter
1

Η Χίλαρι Κλίντον πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερν όπου μίλησε για την πολιτική, την ερωτική της ζωή και πολλά ακόμη θέματα.

Ο παρουσιαστής κάποια στιγμή την ρώτησε για τις φήμες που κυκλοφορούν πως ίσως είναι γκέι. «Σε αντίθεση με όσα ακούς, βασικά μου αρέσουν οι άντρες», απάντησε η Χίλαρι. Ωστόσο ο Στερν επέμεινε, σχολιάζοντας αμέσως μετά: «Σήκωσε το δεξί χέρι σου, ποτέ δεν είχες λεσβιακή σχέση;». «Ποτέ, ποτέ, ποτέ!», δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον. «Ποτέ δεν μπήκα καν στον πειρασμό, ευχαριστώ πολύ», συνέχισε.

Μετά η Χίλαρι είπε πως «έχει βγει ραντεβού με πολλά διαφορετικά άτομα» και πρόσθεσε, «τα αγόρια δεν ήταν το πρόβλημά μου». Στη συνέντευξή της έσπευσε επίσης να τονίσει πως ο σύντροφός της πριν τον Μπιλ Κλίντον ήταν «πολύ όμορφος» και έμοιαζε σαν «έλληνας θεός».

Η ρεπόρτερ Τρις Μπέντιξ, που το 2015 κέρδισε το Sarah Pettit Memorial Award για το έργο της στα LGBT μέσα ενημέρωσης και επίσης μέλος της National Lesbian and Gay Journalists Association, δυσαρεστήθηκε πολύ από την απάντηση της Χίλαρι. 

«Είναι εξοργιστικό όταν δημόσια πρόσωπα όπως η Χίλαρι νιώθουν την ανάγκη να διαψεύσουν φήμες περί λεσβιακών σχέσεων με τρόπο που εξισώνει τον λεσβιακό έρωτα ή το queerness με την προστυχιά, και αυτό είναι στην τελική που απεχθάνομαι στον τρόπο που το διατύπωσε», είπε η Μπέντιξ.

Επίσης σχολίασε πως την ενόχλησε ιδιαιτέρως η χρήση από την πλευρά της Κλίντον της λέξης «πειρασμός». «Νομίζω πως υπάρχει τρόπος να αρνηθείς αναληθείς ιδέες σχετικά με την ταυτότητά σου χωρίς να πεις κάτι που θα πληγώσει τους άλλους», ρπρόσθεσε η ρεπόρτερ.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Αυτό με τα πληγωμένα συναισθήματα να αρχίσουμε να το μαζεύουμε σιγά σιγά... Δεν γίνεται καμία κουβέντα με το "με πλήγωσες" υπό μάλης.Αν βγάλουμε και την Χιλαρυ ομοφοβικιά τι να πω; Ίσως κι ο Καλοβυρνάς να είναι...