Σύνοδος ΝΑΤΟ: Γιατί ο Τζόνσον απέφυγε να φωτογραφηθεί με τον Τραμπ

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Γιατί ο Τζόνσον απέφυγε να φωτογραφηθεί με τον Τραμπ Facebook Twitter
φωτό αρχείου/ eurokinissi
0

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον που είχε χθες το βράδυ συνομιλία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ερωτήθηκε για ποιον λόγο αποφεύγει να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ο Τζόνσον απάντησε ότι θα φωτογραφηθεί με όλους τους ηγέτες του ΝΑΤΟ αργότερα.

Η προεκλογική εκστρατεία του Μπόρις Τζόνσον βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν από την ψηφοφορία των πρόωρων βουλευτικών εκλογών στις 12 Δεκεμβρίου και έχει ζητήσει από τον Ντόναλντ Τραμπ να μην παρέμβει στην καμπάνια. Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης εικάζουν ότι ο Μπόρις Τζόνσον αποφεύγει να εμφανισθεί δίπλα στον Τραμπ, που είναι εξαιρετικά αντιδημοφιλής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Είχαμε μία πολύ καλή συνάντηση και συζητήσαμε το μέλλον του ΝΑΤΟ, τι συμβαίνει στην Συρία και άλλα θέματα ασφαλείας», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο βρετανός πρωθυπουργός.

Ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος παρέθεσε δείπνο για τους ηγέτες του ΝΑΤΟ στην Ντάουνινγκ Στριτ, συναντήθηκε επίσης με τους ηγέτες της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Τουρκίας και συζήτησαν την κατάσταση στην Συρία και υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό για την Ατλαντική Συμμαχία να παραμείνει ενωμένη.

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ