ΗΠΑ: Άνδρας σκοτώθηκε από παγίδα που είχε ο ίδιος κατασκευάσει

ΗΠΑ: Άνδρας σκοτώθηκε από παγίδα που είχε ο ίδιος κατασκευάσει Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Ένας άνδρας στο Μέιν των ΗΠΑ, σκοτώθηκε την ημέρα των Ευχαριστιών όταν εκπυρσοκρότησε μία παγίδα που είχε ο ίδιος κατασκευάσει για ασφάλεια, μέσα στο σπίτι του.

O Ronald Cyr, ηλικίας 65 ετών, κάλεσε το 911 το πρωί της Πέμπτης αναφέροντας ότι έχει πυροβοληθεί, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά το αστυνομικό τμήμα της πόλης Van Buren. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και γιατροί, ωστόσο ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του. 

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας διαπίστωσαν πως στην εξωτερική πόρτα του σπιτιού του Cyr «υπήρχε μία συσκευή που μπορούσε να πυροβολήσει όποιον προσπαθούσε να την περάσει». Παράλληλα ανακάλυψαν «άλλες άγνωστες κατασκευές» και έτσι κάλεσαν ειδικό άγημα πυροτεχνουργών της αστυνομίας για να συνδράμει. Οι αρμόδιες υπηρεσίες πραγματοποίησαν έρευνες στο σπίτι του Cyr το πρωί της 29ης Ιανουαρίου και σύμφωνα με όσα γνωστοποίησαν ο θάνατος του άνδρα οφείλεται στον ακούσιο πυροβολισμό μίας συσκευής που ο ίδιος είχε κατασκευάσει.  

Ο Guardian ήρθε σε επαφή με τα αδέρφια του άνδρα που δήλωσαν ότι ο Ronald Cyr είχε πέσει πολλές φορές θύμα διάρρηξης και ήταν απογοητευμένος από τη στάση των Αρχών. Τα αδέρφια του άνδρα, Mark και Lorraine, ανέφεραν ότι ο Cyr παραπονιόταν καθώς εργαλεία και υλικά εξαφανίζονταν από το σπίτι του. Οι Mark και Lorraine εικάζουν ότι ο άνδρας διαμαρτυρήθηκε στις Αρχές οι οποίες τον αντιμετώπισαν «σαν να ήταν ανοϊκός». Η τοπική αστυνομία δεν ήταν διαθέσιμη για να σχολιάσει τη δήλωση.

«Φοβόταν», είπε ο αδερφός του θύματος, «ότι η αστυνομία δεν θα έκανε τίποτα και έτσι πήρε την υπόθεση στα χέρια του». Τα αδέρφια υποστήριξαν ακόμη ότι ο Cyr χρησιμοποιούσε φράχτες και κάμερες ασφαλείας για να προστατεύσει το σπίτι του παλιότερα, αλλά άρχισε να δημιουργεί παγίδες μερικά χρόνια πριν. «Δεν ήμασταν υπέρ αυτής της ενασχόλησης, δεν ήξερε από όπλα, δεν ήταν καθόλου το δυνατό του σημείο, αλλά ήταν τόσο απογοητευμένος», ανέφερε η Lorraine. 

Το Van Buren, με πληθυσμό 2.171 κατοίκων, βρίσκεται στα σύνορα με τον Καναδά και απέχει περίπου 320 μίλια από το Πορτλαντ. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ