Πανικός επικρατεί στη Χάγη, όπου σημειώθηκε επίθεση με μαχαίρι με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες. 

 

Σύμφωνα με την ολλανδική αστυνομία, η επίθεση έλαβε χώρα στις 7:45μ.μ τοπική ώρα, σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης. Οι πρώτες εικόνες από το σημείο δείχνουν ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας και ασθενοφόρα, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις αρχές με την χαρακτηριστική, κόκκινη κορδέλα της αστυνομίας. Μέχρι στιγμής, ο επίσημος απολογισμός είναι τρεις τραυματίες. 

 

Άγνωστο παραμένει πόσα άτομα εξαπέλυσαν την επίθεση στην Grote Marktstraat, μία από τις πιο εμπορικές περιοχές της Χάγης. Σύμφωνα με κάποια ολλανδικά μέσα ωστόσο, οι αρχές αναζητούν μόνο έναν άνδρα 45-50 ετών. «Επεισόδιο με μαχαίρωμα και πολλούς τραυματίες στην οδό Γκρότε Μαρκτ της Χάγης. Οι υπηρεσίες επειγόντων βρίσκονται επί τόπου», ανέφερε στο Twitter η αστυνομία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το αιματηρό περιστατικό σημειώνεται μόλις λίγες ώρες μετά από επίθεση με μαχαίρι στην Γέφυρα του Λονδίνου, με δύο θύματα να υποκύπτουν στα τραύματά τους λίγες ώρες αργότερα, στη βρετανική πρωτεύουσα. Ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.