Αλβανία: Δίωξη κατά της μητέρας του Κατσίφα για δηλώσεις στο μνημόσυνο του γιου της - Κατηγορείται για υποκίνηση βίας

Αλβανία: Δίωξη κατά της μητέρας του Κατσίφα για δηλώσεις στο μνημόσυνο του γιου της - Κατηγορείται για υποκίνηση βίας Facebook Twitter
3

Δίωξη κατά μητέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Βασιλείας, ασκήθηκε για τις δηλώσεις της στο ετήσιο μνημόσυνο του γιου της.

Ειδικότερα, η δικογραφία κατά της κ. Κατσίφα, έφθασε σήμερα από τα Τίρανα στην εισαγγελία πρωτοδικών Αργυροκάστρου και σύμφωνα με αυτήν, κατηγορείται ότι διέπραξε το αδίκημα της υποκίνησης βίας και διεθνικού μίσους.

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός, ότι έναν χρόνο μετά τον θάνατο του γιου της, δεν της έχει δοθεί το πόρισμα της αστυνομίας για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σκοτώθηκε.

Πλέον, η εισαγγελία Αργυρόκαστρου είναι αυτή που θα κρίνει αν υπάρχει ή όχι ποινικό αδίκημα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Διεθνή
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι σε υποθέσεις όπως του Κατσιφα ή του Εμπουκά δεν υπάρχει κανένα follow up από τα ελληνικά ΜΜΕ.Η δημοσιογραφία δεν είναι άρθρα γνώμης και πυροτεχνήματα. Είναι άσκηση κριτικής στην εξουσία. Αυτό θέλει συνέχεια.
Παρόλα αυτά, η Γαλλία ήταν εκείνη που άσκησε βέτο στην είσοδο της Αλβανίας στην Ε.Ε. κι όχι η Ελλάδα, παρά το γεγονός πως φέρεται στην ελληνική μειονότητα της Αλβανίας σαν σκουπίδια. Αλλά όταν παίρνουμε διαταγές από χώρες όπως η Γερμανία που αποσκοπεί στην διεύρυνση της Ε.Ε. προς εξυπηρέτηση δικών της συμφερόντων λογικό είναι.
Η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός, ότι έναν χρόνο μετά τον θάνατο του γιου της, δεν της έχει δοθεί το πόρισμα της αστυνομίας για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σκοτώθηκε. Πηγή: www.lifo.grΚάτι δεν κολλάει εδώ. Που είναι το πρόβλημα; Ποια είναι η υποκίνηση βίας και διεθνικού μίσους;