Ο πιο αιμοσταγής serial killer της Αυστραλίας είναι νεκρός

Ο πιο αιμοσταγής serial killer της Αυστραλίας είναι νεκρός Facebook Twitter
0

Ο Ιβάν Μιλάτ, ο πιο διαβόητος serial killer της Αυστραλίας, πέθανε στη φυλακή από καρκίνο στον οισοφάγο και στο στομάχι.

Ο Μίλατ, 74 ετών, πέθανε στο νοσοκομείο Long Bay του Σίδνεϊ στις 4.07 π.μ. ανακοίνωσαν οι αρχές και πρόσθεσαν πως είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπείες μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο τον περασμένο Μάιο.

Ο Μιλάτ καταδικάστηκε το 1996 σε επτά φορές ισόβια για τις δολοφονίες επτά ανθρώπων των οποίων τα σώματα βρέθηκαν σε αυτοσχέδιους τάφους σε δάσος της Νέας Νότιας Ουαλίας κατά τη δεκαετία του 1990.

Όλα τα θύματά του ήταν ταξιδιώτες, άνδρες και γυναίκες, ηλικίας 19 έως 21 ετών και βρήκαν φρικτό θάνατο από τα χέρια του Μίλατ. Τα σώματα τους βρέθηκαν καλυμμένα με κλαδιά και φύλλα στο δάσος μεταξύ Σεπτεμβρίου 1992 και Νοεμβρίου 1993.

Ο πιο αιμοσταγής serial killer της Αυστραλίας είναι νεκρός Facebook Twitter

Ένα θύμα είχε αποκεφαλιστεί ενώ προηγουμένως είχε πυροβοληθεί 10 φορές στο κεφάλι. Πολλοί είχαν δεχθεί μαχαιριές τόσο άγριες που οι πληγές έφταναν μέχρι τα οστά τους και κάποια θύματα έφεραν σημάδια βασανισμού και σεξουαλικής κακοποίησης. Ο Μιλάτ συνελήφθη όταν ένας νεαρός που είχε απαγάγει, κατάφερε να του ξεφύγει και ειδοποίησε την αστυνομία.

Τα θύματα του Milat, από τα δεξιά επάνω: η Deborah Everest, η Anja Habschied, η Simone Schmidl, ο James Gibson, η Caroline Clarke, ο Gabor Neugebauer και η Joanne Walters. 

Ο πιο αιμοσταγής serial killer της Αυστραλίας είναι νεκρός Facebook Twitter

Η φωτογραφία που τον δείχνει να ξεσπά σε γέλια ενώ φεύγει από το δικαστήριο έχοντας καταδικασθεί ,είχε τυπωθεί σε εφημερίδες που τον αποκαλούσαν αιμοσταγή, αμετανόητο δολοφόνο.

Τα εγκλήματα του Μιλάτ έγιναν πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, καταστρέφοντας τη φήμη της Αυστραλίας ως ασφαλές καταφύγιο για νέους ταξιδιώτες. Με τα χρόνια, ο Milat συνδέθηκε επίσης με την εξαφάνιση άλλων ανδρών και γυναικών σε περιοχές όπου εργάστηκε σε έργα οδοποιίας. Η αστυνομία ανέφερε ότι η διαχρονική άρνηση του Μιλάτ να παραδεχτεί τα εγκλήματά του εμπόδισε περαιτέρω έρευνες σχετικά με άλλες δολοφονίες και υποθέσεις.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ