ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

H φωτογραφία με την Νάνσι Πελόζι όρθια να κουνά το δάχτυλο στον Τραμπ

H φωτογραφία με την Νάνσι Πελόζι όρθια να κουνά το δάχτυλο στον Τραμπ Facebook Twitter
1

Μια φωτογραφία με την Νάνσι Πελόζι να αντιμετωπίζει όρθια τον Πρόεδρο Τραμπ σε μια κατά τις αναφορές εκρηκτική συνάντηση του Λευκού Οίκου, έχει γίνει σύμβολο του μεγάλου διχασμού στην Ουάσινγκτον.

Στην εικόνα, η Πελόζι στέκεται όρθια σε ένα μεγάλο τραπέζι, που περιβάλλεται από άνδρες του Κογκρέσου και κορυφαίους στρατιωτικούς, δείχνοντας με το δάχτυλό της προς τον πρόεδρο, που κάθεται απέναντι της και φαίνεται εντυπωσιασμένος.

Στη συνέχεια, ο Ντόναλντ Τραμπ  δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Twitter, γράφοντας πως είναι η στιγμή που η νευρική Πελόζι καταρρέει.

Η Πελόζι όμως ήταν αυτή που πρώτη είχε δηλώσει πως ο Τραμπ είχε ξεσπάσει και χρησιμοποίησε την εικόνα για το προφίλ της στο Twitter όσο και στο Facebook.

Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων δήλωσε χθες πως η συνάντηση των Δημοκρατικών ηγετών στον Λευκό Οίκο διεκόπη απότομα καθώς ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «βρισκόταν σε κλονισμό», έπειτα από την έγκριση ψηφίσματος από την Βουλή των Αντιπροσώπων το οποίο καταδικάζει την απόφαση του Ρεπουμπλικανού προέδρου για απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων από τη Συρία.

«Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας – περισσότεροι από 2 προς 1 Ρεπουμπλικανοί βουλευτές ψήφισαν ενάντια σε αυτό που ο πρόεδρος έκανε – πιθανόν τον κλόνισε. Επειδή ήταν ταραγμένος από αυτό», τόνισε η Πελόζι σε δημοσιογράφους. «Είδαμε τον πρόεδρο κλονισμένο, είναι θλιβερό».

«Ήταν προσβλητικός, ειδικά προς την κυρία Πελόζι», δήλωσε ο Τσακ Σούμερ, αρχηγός της Δημοκρατικής μειοψηφίας στη Γερουσία.

H φωτογραφία έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά και προκάλεσε συζητήσεις για τα πάντα, από την ανισότητα των φύλων στην πολιτική, μέχρι τον πυρήνα της διαφωνίας για τη Συρία, ένα από τα πλέον διχαστικά πολιτικά ζητήματα της εποχής. Κατά τις πληροφορίες, ο Τραμπ ξεκίνησε τη συνάντηση με τον καυχηθεί για μια επιστολή που έστειλε στον Ερντογάν.

Λίγες ώρες αργότερα, η επιστολή αποκαλύφθηκε και έκανε το γύρο του κόσμου καθώς το ύφος της ήταν πρωτοφανές για πολιτικό ηγέτη, ακόμη και για τον Τραμπ.

Διεθνή
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Στη συνέχεια, ο Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Twitter, γράφοντας πως είναι η στιγμή που η νευρική Πελόζι καταρρέει. Πηγή: www.lifo.grΝευρική μπορεί, η "κατάρρευση" όμως είναι τακτική ενσυνείδητη επίθεση του Τραμπ επί προσωπικού, όπως όμοια αποκάλεσε "ανόητο" τον Ερντογάν. Ο κ. Πρόεδρος δηλαδή, κάνει ό, τι μπορεί να βγάλει τους άλλους εκτός εαυτού και τότε τους κατηγορεί χαιρέκακα ότι "κατέρρευσαν".Μόνον ο Ερντογάν τον συναγωνίζεται.