Ο Ερντογάν πέταξε την επιστολή του Τραμπ στα σκουπίδια

Ο Ερντογάν πέταξε την επιστολή του Τραμπ στα σκουπίδια Facebook Twitter
EPA
2

Στα σκουπίδια φέρεται να πέταξε την επιστολή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με το CNN Turk.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ανταποκρίτρια του CNN Turk, Σένα Αλκάν, επικαλούμενη διπλωματικές πηγές, μόλις ο Τούρκος πρόεδρος έλαβε την επιστολή την πέταξε στα σκουπίδια. «Ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν διάβασε την επιστολή και την πέταξε στα σκουπίδια. Η πιο σαφής απάντηση σ' αυτήν την επιστολή ήταν η Επιχείρηση Πηγή Ειρήνης που ξεκίνησε στις 9 Οκτωβρίου» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είχε αποστείλει επιστολή στον Τούρκο ομόλογό του στις 9 Οκτωβρίου, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε απευθυνόμενος στον Ερντογάν «Μην παριστάνεις τον σκληρό! Μη γίνεσαι ανόητος!»
Την επιστολή ανάρτησε στο Twitter δημοσιογράφος του FOX προκαλώντας αντιδράσεις.

Διεθνή
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Εκλογές στην Κορατία: Ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες απειλεί την υποστήριξη προς την Ουκρανία

Διεθνή / Εκλογές στην Κροατία: Ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες απειλεί την υποστήριξη προς την Ουκρανία

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Κροατική Δημοκρατική Ένωση μπορεί να χάσει την πλειοψηφία από τον συνασπισμό υπό την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών με επικεφαλής τον λαϊκιστή πρόεδρο
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Η ειρήνη σε μια ευαίσθητη περιοχή του κόσμου - και ίσως και ετρύτερα -, εξαρτάται από δύο ηγέτες με γιγάντιο υπερεγώ, που υπερβαίνει τον επιβαλλόμενο αυτοέλεγχο που συνοδεύει μια συγκροτημένη κρατική πολιτική.Και οι δύο - Τραμπ και Ερντογάν - προσπαθούν να επιβληθούν με επιθέσεις και κινήσεις προσωπικού χαρακτήρα, για να αποδείξουν ποιος είναι πιο τσαμπουκάς.Αφού άλλωστε και οι δύο χρησιμοποιούν τον δημοκρατικό μανδύα, ένώ θέλουν και εν πολλοίς το πετυχαίνουν.να έχουν ένα προσωποπαγές καθεστώς (ο Τραμπ λιγότερο).Για αυτό και οι δύο επικίνδυνοι.
Επίσης, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, ο Ερντογάν κάνει στον Τραμπ "καθρεφτάκι", ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του απαντάει "talk to the hand". Στο επόμενο επεισόδιο, ο Τραμπ κλείνεται στο Οβάλ Γραφείο και σπάει όλα του τα παιχνίδια από τα νεύρα του.Η γη βρίσκεται σε χέρια παλαβών, ιδεοληπτικών, επικίνδυνων ανθρώπων. Και τα παθήματα δεν έγιναν ποτέ μαθήματα, δυστυχώς.