ΗΠΑ: Νέα επίθεση εναντίον του Μπάιντεν εξαπέλυσε ο Τραμπ

ΗΠΑ: Νέα επίθεση εναντίον του Μπάιντεν εξαπέλυσε ο Τραμπ Facebook Twitter
EPA
3

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατά του Τζο Μπάιντεν, προτρέποντάς τον να αποσυρθεί από την κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών

«Η οικογένεια Μπάιντεν έχει εξαγοραστεί, τελεία και παύλα», έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος. Από τις καταγγελίες του εναντίον της οικογένειας Μπάιντεν ξεκίνησε η υπόθεση που έχει οδηγήσει στην έρευνα που διεξάγεται από τη Βουλή των Αντιπροσώπων σε βάρος του με το ερώτημα της παραπομπής του στη Γερουσία. Στις 25 Ιουλίου ο Τραμπ φέρεται να ζήτησε από τον Ουκρανό ομόλογό του, τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, να τον βοηθήσει να συγκεντρώσει επιβαρυντικές πληροφορίες για τον Μπάιντεν.

«Στην πραγματικότητα θα ήθελα πολύ να είμαι υποψήφιος (για την προεδρία) απέναντι στον Τζο Μπάιντεν. Αλλά νομίζω ότι αυτό δεν θα γίνει. Ο Τζο ο Κοιμισμένος δεν θα φτάσει στην αφετηρία (...) Ο Τζο θα έπρεπε να τα παρατήσει», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, ο Μπαιντεν είχε αντεπιτεθεί στις κατηγορίες του Ρεπουμπλικανού προέδρου. «Είμαι έτοιμος να συγκρίνω ανά πάσα στιγμή την ακεραιότητα όλης της καριέρας μου στην υπηρεσία του λαού αυτής της χώρας απένατι στην έλλειψη ακεραιότητας του Τραμπ», έγραψε σε άρθρο του στην Washington Post. «Καθημερινά, κάθε ώρα μάλλον, ανακαλύπτουμε ολοένα και περισσότερες αποδείξεις που αποκαλύπτουν ότι ο πρόεδρος Τραμπ καταχράται την εξουσία του και είναι απολύτως ακατάλληλος» για να ασκεί τα καθήκοντά του, υποστήριξε.

«Στον Τραμπ και σ' εκείνους που επιτρέπουν αυτήν την κατάχρηση εξουσίας και σε όλα τα λόμπι που χρηματοδοτούν τις επιθέσεις εναντίον μου: να ξέρετε ότι δεν θα εξαφανιστώ. Δεν θα με καταστρέψετε και δεν θα καταστρέψετε την οικογένειά μου», διαμήνυσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / AFP

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Νομίζω ο Τραμπ θα μείνει στην Ιστορία σαν ο πολιτικός των ΗΠΑ, που περισσότερο από κάθε άλλον έχει κάνει κεντρική πολιτική του, τις προσωπικές επιθέσεις ή έστω και αντιπαραθέσεις στο μέγιστο βαθμό.Προς όλους ανεξαίρετα - από τον Μπάϊντεν μέχρι την Γκρέτα -, με τρόπο μάλιστα που ξεπερνάει τα όρια της στοιχειώδους ευπρέπειας."Διαβολικός για το καλό", που είπε και μια ψυχή - που κάτι ξέρει από τέτοια... .
Δεν είμαι τυχαίο που το αμέσως προηγούμενο σχόλιό σας ήταν για την Γκρέτα, στην οποία προφανώς ο Τραμπ δεν έστρεψε επίσης το μάγουλο.Ξέρετε, υπάρχουν 2 ειδών "ήρωες" που δεν στρέφουν το άλλο μάγουλο,Οι ενσυνείδητοι και συνεκτιμούντες τις πιθανές συνέπειες και οι ασνυνείδητοι και αμοραλιστές από ψυχοσύνθεση, που ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ "ΔΟΞΑΣΤΟΥΝ", αδιαφορώντας τελείως για τις συνέπειες στο σύνολο, καθότι ΑΠΟ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ, "ΦΕΥΓΑΤΟΙ". Ζήσαμε και εμείς πρόσφατα τέτοιες καταστάσεις.Πιο σαφής δεν μπορώ να γίνω.