Ισπανία: Έμποροι ναρκωτικών έσωσαν αστυνομικούς που κινδύνευαν να πνιγούν

Ισπανία: Έμποροι ναρκωτικών έσωσαν αστυνομικούς που κινδύνευαν να πνιγούν Facebook Twitter
0

Έμποροι ναρκωτικών διέσωσαν Ισπανούς αστυνομικούς που έπεσαν στη θάλασσα ενώ τους καταδίωκαν, ωστόσο συνελήφθησαν αμέσως μετά για μεταφορά τριών τόνων χασίς.

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί της Παρασκευής, όταν μια λέμβος της ισπανικής Πολιτοφυλακής άρχισε να καταδιώκει ένα ύποπτο φουσκωτό στο οποίο επέβαιναν τέσσερις άνθρωποι, στα ανοιχτά του Μίχας, στην Ανδαλουσία.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, τα δύο σκάφη συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα οι τρεις αστυνομικοί να πέσουν στο νερό.

Το σκάφος τους «έκανε κύκλους ανεξέλεγκτο», με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν όχι μόνο από πνιγμό αλλά και να χτυπηθούν από αυτό.

Ένα ελικόπτερο των ισπανικών αρχών, που παρακολουθούσε την καταδίωξη, κάλεσε με μεγάφωνο τους εμπόρους ναρκωτικών να βοηθήσουν τους αστυνομικούς και εκείνοι υπάκουσαν.

Τελικά, οι τέσσερις διακινητές συνελήφθησαν ενώ βρέθηκαν στη θάλασσα, όπου τα είχαν πετάξει, 80 δέματα με χασίς, συνολικού βάρους 3 τόνων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Δύο άντρες σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις για λογαριασμό της Ρωσίας

Διεθνή / Γερμανία: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι σαν πράκτορες της Ρωσίας - Σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις

Οι εισαγγελείς κατηγορούν τους υπόπτους ότι συνεργάζονται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες σε απόπειρα να υπονομεύσουν την υποστήριξη προς την Ουκρανία
NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Επιστρέφει στα βασιλικά καθήκοντα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για πρώτη φορά μετά την διάγνωση με καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον - Ένας Βρετανός ιστορικός και μια βασιλική βιογράφος περιγράφουν την δύσκολη θέση του διαδόχου του θρόνου αυτή την περίοδο
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ