Τέξας: Νεκρό αγόρι 3 ετών μέσα σε αυτοκίνητο - Το «ξέχασαν» οι γονείς και πέθανε από την ζέστη

Τέξας: Νεκρό αγόρι 3 ετών μέσα σε αυτοκίνητο - Το «ξέχασαν» οι γονείς και πέθανε από την ζέστη Facebook Twitter
1

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα αγόρι 3 ετών στο Τέξας, όταν το «ξέχασαν» οι γονείς του μέσα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πεθάνει από την ζέστη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το αγόρι και η οικογένειά του είχαν μόλις επιστρέψει από έναν αγώνα μπέιζμπολ του 6χρονου αδερφού του, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι γονείς και τα μεγαλύτερα αδέρφια του παιδιού μπήκαν μέσα στο σπίτι και μετά από αρκετή ώρα διαπίστωσαν πως ο τρίχρονος είχε μείνει μέσα στο αυτοκίνητο, οπότε βγήκαν για να τον πάρουν. 

«Μέχρι να αντιληφθούν την πραγματικότητα, είχαν περάσει αρκετές ώρες και έτσι όταν έβγαλαν το 3χρονο αγόρι αυτό είχε χάσει τις αισθήσεις του» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σαν Αντόνιο.

«Πρόκειται απλώς για μια περίπτωση αφηρημένων γονιών. Τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο όχημα, τον έβγαλαν έξω και άρχισαν να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο ίδιος, κάνοντας λόγο για «φρικτή τραγωδία».

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι γονείς μπερδεύτηκαν πιστεύοντας ότι κάποιος από τους δύο έβγαλε το αγόρι από το αυτοκίνητο.

Να σημειωθεί πως οι θερμοκρασία το Σάββατο έφτασε στο Σαν Αντόνιο, όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό, στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Το αγόρι είναι το 43ο θύμα που χάνει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο μέχρι στιγμής το 2019.

Με πληροφορίες από Fox News και Mysanantonio

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια