Γαλλία: Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι στα περίχωρα της Λυών - Ένας νεκρός

Γαλλία: Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι στα περίχωρα της Λυών - Ένας νεκρός Facebook Twitter
ΕΡΑ - Φωτογραφία Αρχείου
0

Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι και σούβλα, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στα περίχωρα της πόλης Λυών, στη Γαλλία, με απολογισμό έναν νεκρό. 

Δύο άνδρες οπλισμένοι, ο ένας με μαχαίρι και ο άλλος με σούβλα, σκότωσαν ένα άτομο και τραυμάτισαν έξι σήμερα σε σταθμό του μετρό του Βιλερμπάν, στα περίχωρα Λυών, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Αναφορές ωστόσο σε γαλλικά Μέσα, ανεβάζουν τον αριθμό των τραυματιών σε εννιά. 

Ο ένας από τους δύο άνδρες συνελήφθη από περαστικούς, ενώ ο δεύτερος αναζητείται. Η περιοχή έχει αποκλεισθεί από την αστυνομία. Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν γίνει γνωστά. 

Τον περασμένο Μάιο, μία βόμβα εξερράγη μπροστά από έναν φούρνο στη Λυών με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά 14 άτομα. Ο δράστης, ένας Αλγερινός, συνελήφθη τρεις μέρες μετά. Κατά την απολογία του δήλωσε πίστη στο Ισλαμικό Κράτος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Telegraph/Paris Match

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM