Αλβανία: Ιδιοκτήτης εστιατορίου μάλωσε με πελάτες και τελικά του κατεδάφισαν την επιχείρηση

Αλβανία: Ιδιοκτήτης εστιατορίου μάλωσε με πελάτες και τελικά του κατεδάφισαν την επιχείρηση Facebook Twitter
1

Ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Αλβανία «πλήρωσε ακριβά» τον οξύθυμο χαρακτήρα του, αφού ένας καβγάς με πελάτες στάθηκε η αφορμή για την κατεδάφιση της επιχείρησής του. 

Το περασμένο Σάββατο ο εστιάτορας μάλωσε με Ισπανούς τουρίστες που γευμάτισαν στο εστιατόριό του. Δυσαρεστημένοι από την εξυπηρέτηση που τους προσφέρθηκε στο εστιατόριο στο Πόρτο Παλέρμο, οι τρεις τουρίστες και ο ξεναγός τους με τον οδηγό, σηκώθηκαν και έφυγαν από τον χώρο όταν ο ιδιοκτήτης του στράφηκε εναντίον τους, όπως μεταδίδουν αλβανικά ΜΜΕ. Εκείνος ωστόσο ισχυρίζεται ότι αρνήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό. 

Σε ένα βίντεο, που τραβήχτηκε από το αυτοκίνητο και έγινε σύντομα viral, ο εστιάτορας φαίνεται να έχει σκαρφαλώσει στο καπό του αυτοκινήτου και να προσπαθεί να σπάσει το παρμπρίζ με γροθιές, ενώ το όχημα βρίσκεται καθ' οδόν. Ο 51χρονος Μίχαλ Κοκεντίμα συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο άνδρας αρχικά επιτέθηκε λεκτικά στους τουρίστες «για ασήμαντη αφορμή», κατόπιν κατέστρεψε το αυτοκίνητό τους και τραυμάτισε ελαφρά κάποιους από τους επιβάτες, κυρίως μια Ισπανίδα υπήκοο. Ο 51χρονος εμφανίστηκε σε δικαστήριο, καθώς κατηγορείται για «απειλές και επίθεση», όπως και για «καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας».

«Ήθελα να τους εμποδίσω να φύγουν χωρίς να πληρώσουν, όμως εκείνοι μπήκαν στο αυτοκίνητό τους. Δεν είχα πρόθεση να τους επιτεθώ, απλά να τους παρακαλέσω να πληρώσουν» υποστήριξε ο ίδιος, σύμφωνα με αλβανικές εφημερίδες. Μετά το περιστατικό όμως οι αρχές έκαναν επιθεώρηση στο εστιατόριό του «Panorma» και ανακάλυψαν ότι ήταν αυθαίρετο κι ότι ο ιδιοκτήτης του δεν πλήρωνε φόρους εδώ και 3 χρόνια.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, σήμερα, μπουλντόζες να κατεδαφίσουν το εστιατόριο του που φημιζόταν για τη θέα στη θάλασσα. Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες.  

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 
Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια
Δεν ξέρω γιατί, αλλά θυμήθηκα αυτό:Ο τραγουδιστής Ματθαίος Γιαννούλης φέρεται να επινόησε είδηση κατασκευάζοντας τα αποδεικτικά στοιχεία.https://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/49894