Ινδός πήρε για δώρο μια BMW και την έριξε σε ποτάμι επειδή ήθελε Jaguar

Ινδός πήρε για δώρο μια BMW και την έριξε σε ποτάμι επειδή ήθελε Jaguar Facebook Twitter
3

Ένας νεαρός Ινδός πήρε ως δώρο γενεθλίων ένα αυτοκίνητο BMW. Για τους περισσότερους θα ήταν ένα πολύ καλό δώρο, όμως εκείνος περίμενε πως θα πάρει μία Jaguar.

Όπως αναφέρει το BBC, εκνευρισμένος έριξε το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο σε έναν ποταμό. Το περιστατικό συνέβη στην βόρεια πολιτεία της Χαριάνα και ο πρωταγωνιστής του είναι γιος ενός πλούσιου κτηματία της περιοχής. 

Στα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media φαίνεται πως οι κάτοικοι της περιοχής, ανάμεσα τους και ο μετανιωμένος γιος του κτηματία σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, προσπαθούν αργότερα να βγάλουν το αυτοκίνητο από το νερό. 

 

Η συγκεκριμένη BMW κοστίζει γύρω στα 3,5 εκατομμύρια ρούπιες (44.000 ευρώ) στην ινδική αγορά, ενώ μια Jagouar περίπου 5 εκατομμύρια (63.000 ευρώ).

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Δε μου κάνει καμία εντύπωση! Σε ένα ταξίδι στη χώρα αυτή, ακόμα θυμάμαι εναν Ινδό (συμφοιτητή μου κ ζαμπλουτο) να διαμαρτύρεται έξαλλος γιατί του έταξαν φεραρι (!!!) κ αντ'αυτού του ήρθε BMW! Θα τις έχουν μάλλον για πολύ δεύτερη επιλογή... Γενικά ζουν σε άλλη διάσταση με δούλους (γιατί δούλοι είναι) για τα πάντα, κ παρόλο που κάτι ειχα καταλάβει οσο ήμασταν Ευρώπη, οταν τους είδα στο περιβάλλον τους τα έχασα... οπότε ναι σε αυτό το πλαίσιο κ περιβάλλον καθόλου δεν είναι περίεργο το παραπάνω γεγονός!!!