Τουρκία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε τροχαίο με minibus που μετέφερε μετανάστες

Τουρκία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε τροχαίο με minibus που μετέφερε μετανάστες Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι, από τους οποίους 16 μετανάστες, σκοτώθηκαν σήμερα σε τροχαίο με minibus στο οποίο επέβαιναν, στην επαρχία Βαν της ανατολικής Τουρκίας, μετέδωσε το πρακτορείο DHA. 

Μάλιστα από το τροχαίο υπάρχουν και τουλάχιστον 50 τραυματισμοί.  Πέντε παιδιά συγκαταλέγονται στα θύματα, όπως και ο οδηγός του μικρού λεωφορείου, διευκρίνισε το DHA, επικαλούμενο τον κυβερνήτη της Βαν, τον Μεχμέτ Εμίν Μπιλμέζ. Το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στα ιρανικά σύνορα κι ενώ οι μετανάστες εισέρχονταν παράτυπα στην Τουρκία, αναφέρει το DHA.

Ο Μπιλμέζ διευκρίνισε ότι 67 άνθρωποι επέβαιναν στο minibus, χωρητικότητας μόλις 17 - 18 επιβατών.Είναι σε εξέλιξη έρευνα για να καθοριστούν τα αίτια του τροχαίου και η εθνικότητα των τραυματιών.

Τηλεοπτικές εικόνες έδειχναν ομάδες διάσωσης να σπεύδουν στον τόπο της τραγωδίας, κοντά στα θύματα που βρίσκονταν γύρω από το μικρό λεωφορείο το οποίο ανατράπηκε και έπεσε σε χαντάκι, στους πρόποδες ενός λόφου. Το τροχαίο σημειώθηκε στις 12.00 το μεσημέρι όταν ο οδηγός του minibus έχασε τον έλεγχο του οχήματος, σύμφωνα με το πρακτορείο Dogan.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ