Σεισμός

Μέι: Εγγυημένα τα δικαιώματα των Ελλήνων που ζουν στη Βρετανία σε όλα τα σενάρια του Brexit

Μέι: Εγγυημένα τα δικαιώματα των Ελλήνων που ζουν στη Βρετανία σε όλα τα σενάρια του Brexit Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Η Τερέζα Μέι, διαβεβαίωσε ότι τα δικαιώματα των Ελλήνων που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι εγγυημένα σε όλα τα σενάρια του Brexit, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Τα Νέα. 

«Υπάρχουν αναμφίβολα πολλοί και σημαντικοί δεσμοί μεταξύ των λαών των δύο χωρών μας. Η συμβολή των Ελλήνων στη ζωή της Βρετανίας είναι ανεκτίμητη. Γι' αυτό έχουμε εγγυηθεί τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών που ζουν στη Μεγάλη Βρετανία. Αυτό θα συμβεί σε όλα τα σενάρια του Brexit», υπογράμμισε η Τερέζα Μέι. 

Συνεργασία σε εμπόριο και ασφάλεια

Μιλώντας για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Τερέζα Μέι δήλωσε ότι «η επιθυμία του κ. Μητσοτάκη να γίνει η Ελλάδα ένα επιτυχημένο, εξωστρεφές έθνος, βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τις αξίες που θεωρούμε σημαντικές εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο».

«Συγκεκριμένα ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και εγώ συμφωνήσαμε στη σημασία που έχει η διεύρυνση της συνεργασίας μας στο εμπόριο και την ασφάλεια», πρόσθεσε η κυρία Μέι.

Διεθνή
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ