Τουλάχιστον δέκα προσαγωγές έχουν γίνει στην Κρήτη για τη δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα. 

 

Σημειώνεται πως η Σούζαν Ίτον βρισκόταν στην Κρήτη στο πλαίσιο επιστημονικού συνεδρίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία και είχε εξαφανιστεί από τις 2 Ιουλίου. Το πτώμα της εντοπίστηκε σε σπηλιά σε περιοχή του δήμου Πλατανιά, μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της. 

 

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι διωκτικές αρχές ερευνούν διεξοδικά την ευρύτερη περιοχή και ελέγχουν τα αυτοκίνητα των προσαχθέντων, αλλά και τα κινητά τους, ώστε να έχουν μια εικόνα για το γεωγραφικό στίγμα τους την ημέρα της εξαφάνισης και φυσικά ερωτώνται για τις κινήσεις τους την ημέρα της εξαφάνισης της Ίτον. 

 

 

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν και κτηνοτρόφοι. Μεταξύ αυτών έχει εξεταστεί κι ένας βοσκός, που έβοσκε τα πρόβατά του κοντά στο χώρο της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης, αλλά και όλοι όσοι έκαναν αγροτικές εργασίες στην ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα ελέγχονται και όλα τα τηλεφωνήματα που έγιναν από την περιοχή της Ακαδημίας και σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων από όπου ενδεχομένως προκύψουν στοιχεία.

 

Με πληροφορίες από cretalive.gr