Τέξας: Ζούσε για τρία χρόνια με το πτώμα της νεκρής μητέρας της στο σπίτι - Μαζί με την ανήλικη κόρη της

Τέξας: Ζούσε για τρία χρόνια με το πτώμα της νεκρής μητέρας της στο σπίτι - Μαζί με την ανήλικη κόρη της Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
0

Οι αρχές του Τέξας συνέλαβαν μια γυναίκα όταν βρήκαν τα λείψανα της μητέρας της μέσα στο δυο δωματίων σπίτι όπου ζούσε με την κόρη της.

Η αστυνομία πιστεύει πως η γιαγιά, ηλικίας 71 ετών, πέθανε μετά από πτώση το 2016. Οι αρχές εικάζουν πως η 47χρονη κόρη δεν κατάφερε να την φροντίσει τότε επαρκώς με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να πεθάνει τελικά «μέσα σε λίγες ημέρες από μια πτώση που δεν ήταν απειλητική για την ζωή της».

Τα απομεινάρια από τον σκελετό της 71χρονης βρέθηκαν στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας. Μητέρα και κόρη κοιμόντουσαν στο άλλο δωμάτιο.

Η εγγονή ήταν κάτω από 15 ετών τον καιρό που ζούσε με το πτώμα της γιαγιάς της, οπότε η μητέρα της κατηγορήθηκε επίσης για πρόκληση τραύματος σε ανήλικο.

Την κόρη φροντίζουν τώρα συγγενείς και υπηρεσίες πρόνοιας, ενώ η μητέρα της είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης μέχρι 20 έτη και πρόστιμο έως 10.000 δολάρια.

Η αστυνομία δήλωσε πως η γιαγιά ήταν σεβαστό μέλος της τοπικής κοινότητας, ενώ εργαζόταν ως γραμματέας και βοηθός καθηγητή σε ένα ντόπιο σχολείο εδώ και 35 χρόνια. Μετά την συνταξιοδότησή της, δούλευε στα εισιτήρια αθλητικών εκδηλώσεων στην πόλη Seguin.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM